157. Történet: Csicskító pofon

1.4K 137 8
                                    

Tanár úr: Ezekről a szavakról jut eszembe, hogy volt egy tanítványom akit folyton szekálltak. Egyszer ennek a gyereknek a fülében olyan szavak csengettek meg mint pl. A "PUSZTULJ MÁ'!" Ez a PUSZTULJ MÁ' kb úgy hangozhatott el, hogy el harapta a végéről a nyelvével a mássalhangzót. Majd megkérdeztem, hogy miért bántjátok ezt a szegény srácot? Ők azt mondták, hogy mi nem bántjuk. Aztán kiderült, hogy még is volt valami majd a gyerek azt mondta, hogy ő csak be csicskította a másik gyereket. Én meg kérdeztem tőle, hogy mi az a csicskítás? Mi a szerepe? Meg lehet e tanulni? Kik érthetik? Mi a folyamata? Ha meglehet tanulni akkor milyen szakmai ismeretei vannak? Mivel nekem csak 2 diplomám van ezért gondolom nem adott mindenre választ pont ezért. Majd azt a választ kaptam, hogy; A csicskítás körülbelül olyan, hogy megpofozom, de azt úgy teszem, hogy az neki nem fáj.
Én megkérdeztem; Honnan veszed, hogy nem fáj neki? Erre ő: Mert úgy adja! Hát rohadt érdekes a gyerek biztos haza ment majd azt mondja az anyukája; Mi volt veled az iskolában angyalom?
- Hát anya kaptam 2 csicskítót!
- Mi az? Nem látom az elektronikus naplóban!
- Jaj nem, mert nincs benne. A csicskító kb olyan, mintha apa adna neked egy pofont, de ő ezt nem gondolta komolyan. Majd azt feleli; Ezt a mai babfőzelékért!
Jézusom mik vannak.. Csicskítók, Buzerál, Cseszeget.

Valaki: Pusztulj má'

Tanár úr: PUSZTULJ MÁ'!

Röhögtet a magyar tanár! [BEFEJEZETT!]Where stories live. Discover now