TEŞEKKÜRLER

2.8K 125 59
                                    

05.05.2018'de başladığım 32 günlük serüvenimin sonuna geldim bugün. Benim için çok zor oldu, yazıp yazıp sildim. Onları size nasıl aktarsam, nasıl bütünlesem diye düşündüm durdum. Benim ilk göz ağrım bu hikaye. İlk NefTah hikayem daha doğrusu. Çok sevdiğim bu çifti ben ayrı bir şekilde kaleme aldım. İyi ki de almışım.

Bu hikayenin başından beri bana destek olan insanlar var. Destekçim demek istemiyorum çünkü bu hikaye vesilesiyle arkadaş oldum onlar ile. Onlar kendilerini biliyorlar. Onlar bilmese de birçok kez cesaret verdiler bana. Mesela sessiz okuyucularım da var benim, oy vermeyen veya verse de yorum yapmayan. Onlara kırıldığım bir dönem oldu. Yanlış anlamayın, emeğimin karşılığını görmek istediğim için.

Ama şimdi hiçbir şeyin önemi yok. Bu hikaye bu kadar okunmaya geldiyse, sebebi sizsiniz. Ben hala bölüm yazarken ilk bölümün heyecanını taşıyorsam sebebi sizsiniz. İyi ki vardınız, iyi ki varsınız. Hep de olun. Bu bir veda değil, diğer hikayelerim ile her zaman burada olacağım.

Bir de ufak bir not; hikayeyi kütüphanenizden çıkarmayın. Çünkü özel bölümler atacağım ara sıra. Tabii siz de isterseniz. Bizimkiler ne yapıyormuş, ne ediyormuş bir bakarız.

Okuyanlara, yorum yapanlara, oy verenlere teşekkür ederim. Bu desteğinizi diğer hikayelerimde de görmeyi çok isterim. Sizleri çok seviyorum. Kendinize çok iyi bakın..

(Bildirim problemi için hikayeyi kütüphanenizden çıkarıp, tekrar ekleyebilirsiniz.)

Diğer hikayelerim;

ARKADAŞ(K)!

https://www.wattpad.com/story/147432078-arkada%C5%9F-k-neftah

KANLI MUTLULUK

https://www.wattpad.com/story/150828427-kanl%C4%B1-mutluluk

HAİN|NefTah(TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now