35.

2.6K 91 0
                                    

Emma:  

Vzbudil mně můj otravný budík. Pomrvila jsem se na posteli a trochu se protáhla.  Jason stále sladce oddechoval, celý víkend nebyl doma a já byla se Sammy a mou matkou sama. Poté co se Jason vrátil ze služebky jsme si dali pořádný sex.

Vyhrabala jsem se z postele a s připraveným oblečením v ruce jsem zalezla do koupelny. Odložila jsem své věci na pračku a šla se umýt.  Sprcha byla velmi příjemná a já bych v ní vydržela dlouhé hodiny. Ale je čas vylézt. 

Vypla jsem vodu a obmotala okolo svého těla bílý ručník. Vylezla jsem ze sprchového koutku a přešla k umyvadlu. Vykonala jsem veškerou higienu včetně líčení.

Už oblečená jsem pomalinku vyšla z koupelny  a vzala si svou kabelku. Jason stále spal.  Usmála jsem se na něho a šla do pokoje pro Samanthu.

,,Zlatíčko vstáváme." Pohladila jsem jí po vláskách, dnes bylo a bude hrozné horko. ,,Ještě ne." Zamrmlala. Povzdechla jsem si a vtiskla jí dlouhý polibek na tvářičku což jí okamžitě probudilo. ,,Sam, miláčku, běž se umýt a potom přijď do kuchyně, nasnídáš se a pojedeme do školky." Protřela své unavené očíčka a šla do koupelny.

Pokládala jsem zrovna na stůl dvě palačinky s ovocným čajem, když v tom přiběhla Samantha jestli bych jí neudělala culík.

Usmála jsem se a převzala si od ní hřeben a gumičku. Sepla jsem její hedvábné, medové vlásky do vysokého copu a nechala jí se nasnídat.

*

Po snídani jsem napsala Jasonovi vzkaz, který jsem přilepila magnetkou na dvířka od ledničky.

,,Pojď si obléct boty." Usmála jsem se na Sam a dala před ní pár růžových botiček. Usmála se a začala se obouvat. Je tak moc šikovná.

Po nějaké té chvilce jsem konečně parkovala před školkou  a pomohla Sammy vylézt.

V šatně mi ukázala svou skříňku, kde měla své věci na přezutí.  Uchopila jsem bílé bačkůrky na kterých byly obrázky žabiček a položila je před Sammy. Vyzula si své nynější botky a podala mi je. Uklidila jsem je zpět do botníku a Sammy odvedla k jedné z učitelek.

,,A vy jste?" Promluvila na mně jedna oplácanější bruneta. Starší než já bude určitě.  ,,Emma Williams, Samanthyna matka."  Usmála jsem se ze slušnosti. ,,A pan McCann, je..?"  Nechala nedokončenou větu.

Protočila jsem oči a rozloučila se Samanthou.

Následně jsem se vydala do své firmy.

Dark Child  J.B.✔️Where stories live. Discover now