Kapitel 4

147 7 2
                                    




Da vi kom op til huset åbnede han hoveddøren, og fulgte mig op af trappen hen til en dør. "Det er dit nye værelse." Sagde han, og åbnede døren.

"Waow

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Waow." Sagde jeg, og gik ind på værelset. "Kan du lide det?." Spurgte Namjoon. "Jeg elsker det det er virkelig pænt tusind tak." "Det var så lidt." Sagde han, da det bankede på. "Her er dine kufferter Y/N." Sagde hans mor. "Tak" Sagde jeg. "Kom Namjoon lad hende pakke ud." Sagde hun, han nikkede og gik ud, hvor hans mor lukkede døren efter dem, jeg åbnede mine kufferter og begyndte at tage mit tøj ind i skabet. Efter noget tid bankede det på, og Namjoons mor kom ind. "Hej Y/N i skal jo allerede starte i skole imorgen, så jeg ville bare lige komme med din uniform." Sagde hun og rakte mig den. "Tak." Sagde jeg, og tog den. "Men nu skal jeg ikke forstyr dig mere." Sagde hun. "Når det er helt i orden." Sagde jeg, med et smil. "Jeg er glad for du er her Y/N, du har altid være en sød pige, og jeg ved Namjoon også er meget glad for du er her." Sagde hun. jeg smillede "Jeg er også glad for at være her." hun smilede, og lukkede døren.

-------------------------------------------------------------------------------

Aften

-----------

Jeg skulle til at går ud på badeværelset, for at børste tænder, men så snart jeg åbner døren, stod Namjoon uden nogen trøje på og vaske sit hoved.

Jeg blev helt stiv i kroppen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg blev helt stiv i kroppen. "Hej Y/N hvad så?." Spurgte han. "je jeg skal bare lige børste tænder, men jeg kan vente til du er færdig." "Nej nej det er fint jeg er færdig." Sagde han, og tog sin trøje i hånden. "Godnat Y/N." Sagde han, og gik ud af badeværelset. "Godnat." Sagde jeg og lukkede døren, hvor jeg begyndte at børste tænder, jeg begyndte at rødme lidt, men rystede efter på hovedet. "Tag dig sammen Y/N seriøst." Sagde jeg til mig selv, og gik ind på mit værelse, og tog nattøj på og hoppede i seng.

----------------------------------------------------------------------------------

Næste morgen

----------------------

Jeg vågnede af Namjoons mor som kom op og vækkede mig. "Godmorgen." Sagde hun. "Godmorgen." Sagde jeg, og satte mig op i sengen. "Der er morgenmad om lidt, så skynd dig at tage uniformen på." Sagde hun, og gik. "Okay." Jeg stod op og tog min skole uniform på, og gik ned i køkkenet, hvor Namjoon sad og spidse morgenmad, med hans far. Hans mor stod og lavede noget frugt i køkkenet, jeg satte mig ved bordet, og tog noget æbeljuice op i mit glas, og tog en tåre. Hvorefter hans mor kom hen, med det frugt hun havde skået i stykker, og efter satte sig ned. "Nåååår i 2 glæder i jer til den nye skole?." Spurgte hans far. "Ja meget." Sagde Namjoon og mig i kor. "Hov Namjoon kan du ikke tage Y/N, med når du køre?." Spurgte hans mor. "Jov." Sagde han, med et smil og kiggede på mig. Da vi var færdige tog vi vores ting, og gik ud til Namjoons bil, hvor vi satte os ind og han begyndte at køre.

Efter noget tid var vi ved skolen.

Der var allerede kommet mange til skolen, vi gik ind på skolen og fik vores skema, jeg sukkede da jeg så mit første fag

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Der var allerede kommet mange til skolen, vi gik ind på skolen og fik vores skema, jeg sukkede da jeg så mit første fag. "Matematik." Sagde jeg til mig selv. "Hvad skal du starte med?." Spurgte han. "Matematik....hvad med dig." "Musik." Sagde han glad. "Snyd." "Ja." Sagde han, med et grin,

Efter noget tid, hvor vi havde gået lidt rundt på skolen gange, gik vi vært til sit, da klokken var ved at være lidt i 8, Men jeg kunne ikke finde mit lokale. Jeg begyndt at blive stresset, da klokken ringede, og jeg stadig ikke havde fundet klasselokalet. Jeg stod i en gang og kiggede på mit skema, for at se lokalets nummer. "Har du ikke fundet din klasse?." Spurgte en dame, jeg kiggede panisk på hende. "Nej jeg kan ikke finde det." Sagde jeg, hun kom hen til mig, og kiggede på mit skema. "Følg med." Sagde hun. "Tak." Sagde jeg, og fulgte efter, da hun viste mig klasselokallet takkede jeg hende, hvorefter jeg tog i dørhåndtaget, og åbnede døren.

Alle kiggede på mig, og der var stilhed i lidt tid

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Alle kiggede på mig, og der var stilhed i lidt tid. "Er du Y/N?." Spurgte min lære, som stod ved tavlen. "Ja." "Du kommer forsent." Sagde han "Det ved jeg....jeg kunne ikke finde lokalet." Mumlede jeg. "Okay....find en plads." Jeg nikkede, og gik ned mellem de andre som kiggede på mig, men fandt en plads helt bagerst i hjørnet, jeg tog min taske af og satte mig ned.

Da timen endelig var færdig, pakkede jeg mine ting sammen, da der kom en pige hen til mig. "Hej." Sagde hun venligt, jeg rejste mig. "Hej." "Du var Y/N ik?." Spurgte hun. "Jov." Sagde jeg. "Jeg hedder Sun-Hee hyggeligt at møde dig." Sagde hun jeg smilede. "I lige måde" Sagde jeg.

Glem mig ikkeWhere stories live. Discover now