16 / sommarlov & panfu

46 6 16
                                    

onsdag trettonde juni 2018

o captain my captain, jag vill vara med i döda poeters sällskap. jag vill ha en poesigrupp.
se den filmen om ni inte redan har det. varsågoda.

heeejsan. alltså gud tack tack TACK!!! för tusen läsningar på stjärnfall, det betyder verkligen guld. jag är såså glad <3
/

soooOOOOMMARLOV!!!! omg jag kan inte ta in det. ingen skola på typ tio veckor. det känns inte riktigt som att det är lov dock. jag var jättetaggad på sommarlov för en månad sedan, men sen kom värmen och nu känns det som att sommaren typ redan har varit.
men jag menar jag är ändå så glad. jag har aldrig känt ett så stort behov av sommarlov i hela mitt hittills inte så långa liv.

åttan har varit tusen gruskorn i skon och jag mår lite dåligt för alla blivande åttors skull. jag har haft rätt kul dock, med kompisar och så, men jag har aldrig varit så skoltrött. well lycka till. det blir bättre sen (säger jag utan att veta om det blir det, men u know man måste ge varann lite hopp. tagga inför gymnasiet yayyy)
/

ibland (ofta) blir jag nostalgisk och saknar lågstadiet och typ fyran mer än allt. det mesta var så himla mysigt. jag saknar det mindre mysiga också; att stå i matkön, märkliga konflikter folk hade, att bli blöt och behöva hänga sina grejer i torkskåp osv. asså åh.

jaG VilL vara ett litet barn men vuxen samtidigt helpp

apropå saker man saknar, är det någon som kommer ihåg panfu? det var min barndom. jag chattade med mina panfuvänner så fort jag kom hem från skolan, och vi hade så kul. vi var liksom ett litet gäng och det var jättetrevligt. vi satt på tak och pratade om seriöst allt. uhuhu panfuuu. det är lite hemskt att de raderat hemsidan jag menar
haLLÅ mina minnen???¿
mina känslor????¿??
är de viktiga för er panfu? äR DOM?

jag tror inte det.
/

jag vill läsa miljontals böcker i sommar, men for the fiIRST time in foreveeer finns det typ inga böcker jag vill läsa. annars brukar jag ha en lista på sjuttioelva böcker jag måste läsa, men nu har jag inga och det stressar mig.
MEn då kom jag på att jag har boktips från ett tidigare kapitel, så när jag har tid ska jag till biblioteket och försöka låna så många som möjligt :))))

nu ska jag äta frukost,
see u later alligator
kram

:)

liljekonvaljWhere stories live. Discover now