4

325 13 0
                                    

Egy hónappal később

Már egy hónapja vagyok a roxfortba és azóta sem derítettem ki semmit hogy mit érthette a süveg akkor. Azóta már több hete együtt vagyunk Harryvel nagyon boldogok vagyunk. Természetesen félünk hogy Voldemort engem használ fel de én akkor sem hátrálok meg. 

A mai reggelinél a házvezetőm azt mondta hogy menjek reggeli előtt Dumbledoere professzor irodájába. Mivel nem tudtam mit akar ezért megkértem Harryt és Mionét hogy jöjjenek velem. Mikor felértünk és meghallottuk a Gyertek szót be mentünk. Nem csak házvezetőnk volt ott hanem egy miniszteri alkalmazott. Valamint Piton de ő nem tudom mit kereshet itt. 

-Jó napot-köszöntünk kórusba, ők is köszöntek és az igazgató megkért minket foglaljunk helyett. 

-Figyelj rám jól Cassandra a miniszteri alkalmazott azért jött hogy közöljön veled valamit-mondja és int a férfi felé hogy kezdheti. 

- Miss Cassandra Eileen Le Fuente közölnöm kell önnel hogy édesanyja egy halálfaló támadás közben életét vesztette. Mit korábban az ügyvédjénél meghagyta hogy azonnal olvassák fel a végakaratát. -mondta mikor meghallottam azt hogy meghalt anyám nagyon ki borultam ha Harry nem lett volna ott a mágiám szinte mindent le tarolt volna. 

-Kérem akkor közölné velünk a végakaratot-mondja Harry a férfinek ugyanis én csak bólintani tudok

-Az ügyfelünk meghagyta hogy minden tulajdonában álló ház és széf az ön kezébe kerül. Valamint azt is tudatni szeretné Önnel hogy ki az apja. Mint észre vette többen vagyunk mint ilyenkor általában szoktak lenni. -mondja

-ki az ???-kérdezem

-az ön vér szerinti édesapja az itt megjelent Perselus Tobias Piton professzor-mondja 

-Az nem lehetséges...........-mondja a prof

-Nem nem az-mondja az igazgató-Én tudtam róla de Clara megesketett hogy ne mondjam el nektek

Több hónappal később

Miután anyámat eltemettük és sikeresen le győztük Voldemortot és a mocskos halálfalóit. Mindenki próbálta megismerni a másikat. Mi rájöttünk apuval hogy nagyon sok közös dolog van bennünk. Valamint ő és Harry ki békültek és ma már nagyon jobban vannak egymással. 

Már fél éve hogy össze házasodtunk és be költöztük az egyik kúriába ami anya kedvence volt megkértük aput is hogy lakjon velünk. Hermione pedig gyógyítónak tanul úgyhogy most nincs sok ideje ránk. 

A Weasley családdal minden kapcsolatot megszakítottunk mivel nem fogatták el hogy Harry egy Piton porontyba szeretett bele. 

Nagyon sok mindenkit el veszítettünk a háborúban de mégis úgy érzem jó döntés volt ide költözni. 

Az igazság áraWhere stories live. Discover now