Kapitel 2

519 18 3
                                    

Jag gick till skolan för att lämna alla böcker och säga hejdå till mina kompisar.

Jag kramade alla mina vänner och sedan var jag tvungen att gå. Nät jag kom hem behövde jag packa. Jag hatar att packa så det var inte så kul.

Efter en stund hörde jag mamma ropa att maten är klar så jag gick ner till köket. Det köttfärssås med pasta. Mamma klagar alltid på mig för att jag tar ketchup på köttfärsen och pastan. Hon tycker det är så gott utan.

- ( Söndag kväll )

Imorgon gäller det. Jag ställer klockan på 06:00 . Planet ska gå 09:00. Jag lägger mig i min säng och tänker på hur mycket mitt liv kommer ändras. Jag kunde ganska bra engelska eftersom pappa var ursprungligen från USA. Vi brukar åka till USA varje år och hälsa på släktingar.

- ( Nästa morgon )

Jag vaknar av alarmet och stiger upp. Jag sätter på mig kläderna jag ska ha på mig och gör min vanliga morgon rutin, går på toa, borsta håret osv. Jag sminkade mig inte för jag kände mig för trött för det. Jag gick ner till köket och tog en tallrik med yoghurt och sedan var det dags att åka till flygplatsen. När vi kom fram ställde vi bilen på parkeringen och tog bussen in till terminalen. Vi checkade in och gick igenom alla kontroller.

-

Nu satt vi och väntade på att vi skulle få gå ombord. De skulle vara påstigning 08:40 och klockan var 08:39.

Det kom en man med glasögon som skulle kolla på våra pass och sånt. Vi gick igenom en korridor och kom tillslut fram till planet. Jag skulle sitta på rad 3 bredvid Erik och mamma och pappa fick sitta bakom oss.

På planet så lyssnade jag mest på musik och somnade emellan åt.

-

När vi hade gått av planet var det dags för kontroller igen. Sedan fick vi hämta våra väskor. Det var folk som hjälpte oss att flytta in allt i huset så vi behövde inte tänka på det. Vi behövde bo en natt på hotell för att kunna flytta in allt i nya huset.

Hotellet var lyxigt. Jag och mamma delade rum. Det var jättestort där.

Jag bestämde mig för att ta en promenad innan middagen.

Jag tog på mig skorna och gick ut. Det var en ganska varm dag idag. Jag gick till en park och satte mig på en bänk och bara tog det lugnt.

Efter ett tag kände jag att klockan var mycket så jag behövde ta mig till hotellet. När jag gick så blev jag distraherad av en fågel. Den var jättefin. Precis när jag tittade framåt igen så krockade jag. Jag tappade balansen och höll på att ramla men personen tog tag i mig.

" I'm so sorry, are you okay? " sa han.

Han hade fina blåa ögon och mörkt hår.

" I'm okay! " svarade jag.

Vi stog och kollade på varandra ett tag.

" I've gotta go " sa vi i kör efter en stund.

jag kände att jag blev lite röd om kinderna men försökte gå så fort som möjligt.

-

Det här var 2 kapitlet! Hoppas ni gillar det!:)

~ Nash Grier fanfiction ~Where stories live. Discover now