Societate...

4 0 0
                                    


      De ce câteodată ne simțim prizonieri într-o lume crâncenă? Uneori ne simtim bine ca suntem cu cei dragi dar alte ori parca suntem un intrus intro lume in care societatea conduce iar noi trebuie sa ne supunem. Stiti cum este cu limita de viteza, daca o incalci esti sanctionat... asa este si cu societatea daca nu te supui, esti pedepsit, marginalizat, jignit si batjocorit... si toate acestea fiindca ti-ai permis un minut sa fii tu insasi si sa te desprinzi de conformitatile pe care iti sunt impuse.

      Daca vrei sa fii rebel ar trebuii sa fii, daca vrei sa fii pe cont propriu ar trebuii sa fii, daca vrei sa fii cu mai multi oameni si sa nu ai atasamente pentru ei ar trebuii sa faci acest lucru, daca iti plac persoanele de acelasi sex ar trebuii sa nu iti fie frica sa arati, daca iti plac ambele tipuri de persoane ar trebuii sa fii liber sa iubesti orice vrei si sa nu fii judecat sau marginalizat.

      Ce ar fi societatea umana fara conformari si judecati? Din perspectiva mea ar fi o societate model si o societate in care asi vrea sa traiesc.


      P.S. : Am lăsat un cod QR către o melodie care descrie perfect societatea noastră. Descărcați-vă aplicația de pe app store sau play store, scanați codul și ascultați. Mulțumesc! :)



Semnat,

Neștiutorul.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 11, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Gândurile unui neștiutorWhere stories live. Discover now