13

2.5K 134 46
                                    

Искаш ли го вече...? - погледна го Юнги като смъкна и своите дънки. Издутината в боксерките му беше доста голяма. Отново се върна към маркирането на тялото му и съвсем леко хапеше кожата му без да я пробива, колкото да го дразни.

Да... Искам те толкова шибано много... - Джимин изстена всичко това и облиза устни, когато видя издутината в боксерките на Шуга.

Къде остана срамежливкото? - вампира прошепна в ухото му и го облиза по края. Хвана члена му и бавно прокара ръката си по него.

Мгхх... Защо ме измъчваш така...?

За да те накарам да гориш от желание. - Юнги издиша във вратът му, търкайки с палец върха на главичката му.

Джимин изстена силно като изви главата си назад. Болеше го много, а Шуга изобщо не му помагаше по този начин.

Мисълта да изчукам безмилостно девственото ти дупе ме възбужда толкова много... - Юнги говореше тихо и премести ръката си на входа му, разтривайки го бавно.

Агхх мамка му... Просто ме изчукай вече... - каза Джимин като поредния стон излезе от устните му.

Ще те боли, ако не те приготвя. - погледна го вампира и вкара единия си пръст в него, галейки бедрото му с другата си ръка.

Ахххх... - Джимин го болеше, но удоволствието, породено от огромната доза възбуда беше по-голямо.

Вече самия Юнги нямаше търпение да навлезе в него и да го усети, но не искаше да го нарани. Започна да движи пръста си като след няколко минути добави втори, неспирайки да го целува.

Усещайки втория пръст, Джимин захапа рамото на Шуга, като по този начин не позволяваше на стенанията от болка да излизат. След време започна да свиква и леко започна да мърда дупето си като прехапваше устни.

Ах... Не издържам вече... - Юнги махна пръстите си и си събу боксерките. Хвана краката на Джимин като ги разтвори и се намести между тях. Разтвори и дупето му, намествайки члена си на входа му и го погледна.

Джимин само му кимна, че е готов.

Въпреки желанието да го вкара целия от веднъж, Юнги захапа устни и навлезе бавно с главичката си.

Джимин стисна здраво чаршафите като сви очите си заради болката.

Юнги хвана нежно бедрата му, леко повдигайки ги и започна бавно да навлиза в него, като поставяше нежни целувки по врата му.

Meet my soulmate |Yoonmin|Where stories live. Discover now