24

1.3K 103 21
                                    

Чим отиде до Юнги и клекна до него, започвайки леко да го бута к да му говори, без дори да забелязва многото кръв.

Юнги? Юнги, моля те! Събуди се, Юнги!

Изведнъж както го буташе видя кръвта и погледна ръцете си. Целите бяха в кръв. Очите му станаха червени и зъбите му се показаха. Желанието да пие от така сладката му кръв се появи отново. Чим трябваше да се сдържа. Не трябваше да прави това. Трябваше да спаси Юнги, а не да го нарани още повече.

Наддигна го внимателно, преглъщайки желанието да пие кръв, като го прегърна силно. Започна да плаче с всичка сила, да вика, да крещи. Не спираше да моли Юнги да се събуди.

Юнги... Моля те, любов моя... Моля те... Събуди се... Не ме оставяй, моля те... Обичам те много... Чуваш ли... Много те обичам... Не мога без теб, моля те Юнги... Аз... Аз... Не знам как ще се справя без теб... Не знам как ще живея без теб... Моля те, хьонг... Обичам те ужасно много... Моля те... Не ме... Оставяй... - накрая се пречупи и зарови главата си във врата на Юнги, неспирайки да плаче и да го прегръща. Чувстваше се ужасно. Не можеше да си представи живота без Юнги, а мисълта, че го е загубил завинаги го убиваше.

През 5 минути, когато Чим говореше, Юнги се свестяваше бавно. Раните и счупените му кости зарастваха. Когато вече чувстваше ръката си, отвори очи и го прегърна като се усмихна леко.

Нали знаеш, че няма как да умра? - проговори Юнги.

Почувства и другата си ръка и я вдигна като погали Чим по главата. - Спокойно, няма да те оставя, но трябваше да те накарам да се покажеш.

Тъпак... - Чим го прегърна по-силно. - Не трябваше да го правиш... Тъпак, тъпак, тъпак...

Мин го целуна по главата и го гушна силно. - Спокойно де. Нали знаеш, че точно от мен няма как да се оттървеш, любов моя?

Много ме изплаши... - каза през сълзи малчото и продължи да го прегръща.

Ама, спри да плачеш. - Юнги хвана лицето му в шепите си и избърса сълзичките му като целуна двете му очички. - Спокойно. - усмихна се и го целуна по нослето, а после и по пухкавите устни. - Обичам те, бебчо.

След като го целуна, обаче Юнги забеляза червените очи и зъбите на Чим и направи тъжна физиономия. - Бебето ми е гладно, а ние си играем... Нямам против да пиеш от мен отново, но ако искаш ще ти намерим храна.

Meet my soulmate |Yoonmin|Where stories live. Discover now