Yolda Kalma Macerası

13 4 0
                                    

Bundan tam 10 yıl önce son model woswos aldım
. Durumumuz çok iyi değildi maddi sıkıntılar çekiyorduk  ama hep hayalim böyle araba almak. Annem ben ve üvey babam onu trafik kazasından kaybettik.  Ne kadar zordu her eksikliği vardır.  Birinin teyzesi yoktur eksiktir , diğerinin umutları yoktur eksiktir benim ise babam yoktu ama o tamamladı . Onu kaybettiğimde  yeni bir beni kaybetmiştim 14 yaşındaydım babamın yokluğu çok belliydi . Içime kapandım  disaridan uzakta bir o kadar kirilgandim ama ilk aşk açısında çektim çekmedim değil  ben herşeyi yaşayarak öğrendim. Yaşadım,  ağladım . Birin ölümünü daha kaldıramazdım.  Annem ayakların üstünde yikilmadı  . 17 yaşına bastım  lise öğrencisi benden üst sınıf Derin le karşılaştım aşık oldum . Aşk hiçbir zaman kötü  olamaz aşk güzeldir  aşkı yaşamayı bilmeyenler bilemeyenlere kötüdür . Ben aşkı  yaşamayı hayatı yaşamayı bildiğim kadar iyi bildim. Uzaktan sevdim . Annem onların evinde  hizmetcilik yapıyordu ek iş niyetine sırf özel liseye gidebilmem  için  Derin   ne naptı benim sevgili oldu . Evi de parti verdi annemden oradaydı paryiye bende davetliydim  hizmetinin kızı  hadi bakıyım bu elimdeki  cig yumurtayı anneme fırlar dedi. Hayır dememle  seni sevmiyorum dedi ,  Annemden utanmadim o kadar bunca sene benim için cabalamisti yanağına koca bir tokat bir gün gelirde gerçekten aşık olursan hatta adam olmayı başarabilirsen geçip karşıma özür diliyceksin dedim . Annemin elinden tutum  anne sen sakın  üzülme dedim kiyamama sana dedim ve millete döndüm o hizmetçi değil benim annem dedim. Gittim ilk aşk acısı 8 yaşında Doruk isimli çocuğa asık olmustum oda gitmişti.  Yalnızdım olsun annem var yeter bana dedim 20 yaşındayım Su an arabama bindim.

  Yalnızdım olsun annem var yeter bana dedim 20 yaşındayım Su an arabama bindim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Veterinerlik  okumuştum.  Hayvan barinaginda çalışıyordum . Bu sefer  yolda kaldım ve o onu gördüm.  Ilk görüşte ki aşklara inanmam inanmadımda arabamı  mi çalıştırmaya çalıştı ama hic birseye yaramadı
_İsterseniz sizi gideceğiniz yere bırakabilirim dedi.
_Hayır dedim sert bir şekilde.  Çünkü  hiç tanımadığım bir adamdı sapık olabilirdi.
_O zaman ne yapıyorsam yap dedi.
_İyi dedim ve hemen Serkanı aradım. Serkan (benim üniversiteden  arkadaşımdı)
Adam Hayla yanımda duruyordu. 
_Siz gidebilirsiniz dedim.
Dik dik baktı  ve sustum . Serkan gelince yine baktı bana ve arabaya bindim.   Yolda Kalma macerami Zeynoya anlatım.  Birdaha bu adamı nerde ne zaman görürüm  bilmiyordum.

Herkes Gider Mi ?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin