Capitolul 13

341 42 11
                                    

Persoana care probabil avea cel mai mult swag din univers a inceput sa mearga lenes catre Jimin si Heechul oprindu-se in spatele lor.Apoi el incet i-a dat jos mainile lui Heechul de pe umerii lui Jimin si le-a 'trantit' inapoi unde erau,langa soldurile lui Heechul.Dupa asta incet si-a infasurat mainile prin spatele micutului,imbratisandu-l.

Cu un zambet dragut,i-a spus lui Heechul "Este al meu,si numai al meu.Nu vreau sa fiu un hyung rau,dar te rog i-ati mainile de pe sotia mea." Si cu aia si-a razamat capul pe umarul lui Jimin.

Heechul clipea,incercand sa isi controleze ranjetul.Se gandea ca acest baiat pal era destul de adorabil,cu actiunile pe care le-a facut.Ah,copii din ziua de astazi.Uitandu-se la cei doi si-a amintit toata prostia lui la acea varsta.La naiba cu gandul ala,acum a realizat ca imbatraneste tot mai mult pe zi ce trece.Pai,pana la urma varsta era paralela cu frumusetea lui.Din ce in ce mai bine pe zi ce imbatranea.

Linistea din studio s-a sfarsit cand Taehyung a ineput sa aplaude,apoi toti l-au urmat,inclusiv Heechul.Si de sigur,cu excepia lui Yoongi si Jimin.Directorul in sfarsit si-a dat seama ca ei filmau un videoclip,si asa i-a facut pe toti sa taca si au luat o scurta pauza.

Toata lumea s-a asezat din nou la locurile lor iar scaunul lui Namjoon a fost schimbat deoarece l-a rupt atunci cand a cazut cu Jin.Heechul radea si cerea apa in continuu,inca incercand sa treaca peste cat de dragut au fost cei doi.

Dupa mica lor pauza si dupa ce s-au saturat sa-l tachineze pe lider-ul lor cu talentul lui de a distruge tot ce atinge,au reluat filmarile.

Heechul a inceput sa ii intrebe de concertele lor si cum isi petrec timpul lor liber.De asemenea au fost afisate videourile fanilor,toate la un moment dat mentionand ceva despre yoonmin.Au mai si jucat un joc in care membrii erau intrebati de obiceiurile proaste ale fiecaruia.In ultima parte li s-au adresat o serie de intrebari care clarificau ce scandaluri se petreceau intre ei in prezent.

"Ce puteti spune in legatura cu afirmatia ca rectrucul grup 'Hunting Men' au spus ca din moment c ce genul lor e cam asemanator cu al vostru,multi ARMY's probabil o sa se alature lor?" A intrebat Heechul,citind atent intrebarea.

Membrii Bangtan se uitau unii la alti,vorbind incet gesticuland cu mainile.Jungkook,care tinea microfonul,tot il inghionta pe Namjoon cu microfonul.Rapmon pana la urma a cedat si a luat microfonul uitandu-se la el sceptic.

"Fi atent sa nu il rupi si pe acesta hyung" a soptit Hoseok in gluma,primind o privire de la lider-ul lor.

"Umm..." a inceput Rapmon "Suga-hyung se pricepe mai bine sa raspunda la astfel de scandaluri" Dupa aceea Namjoon i-a dat repede microfonul lui Suga.A fost asa rapid incat microfonul a sarit din maini,noroc ca Suga l-a prins.

Fiind acum linistit,maknae si ceilalti au inceput sa rada.Lor chiar nu le pasa daca ceva din studio s-ar fi rupt,ei doar se distrau cum lider-ul lor putea distruge asa usor lucrurile.

Suga s-a holbat la Namjoon.Nu era chiar asa nervos ca dintr-o data responsabilitatea era pe umerii lui.Cei doi au planificat deja cine va raspunde cand for fii intrebati intrebari scandaloase de genul.De obicei ei se ocupau de asa ceva.

"Am vazut de ce sunt in stare si chiar sunt destul de buni.Credem ca vor avea succes si poate in viitor o sa devina si mai cunoscuti,si desigur ca fandom-ul lor o sa creasca si el la fel de loial ca si ARMYs.Dar acesti copii trebuie sa stie ca lucrurile nu functioneaza asa cum cred ei.BTS apartine ARMY si ARMY apartine BTS.Incerc sa sune cat mai pozitiv dar dragutii nostri ARMY nu o sa fie furati de nici un alt grup.Simplu nu poti spune ca ce ai apartine si celorlalti.

Membrii dadeau din cap in acord cu Suga.Inclusiv si Heechul care asculta atent,admirand cuvintele lui.

Apoi Suga a continuat,cu o expresie si un ton mult mai serios." La fel cum s-a intamplat mai devreme.Heechul-hyung nu se poate casatori cu Jimin pentru ca Jimin deja imi apartine."

#Hashtag Yoonmin Is Real ||Translated||Where stories live. Discover now