[4.rész : Jó reggelt, üdvözöllek a valóságban!]

874 106 16
                                    

[4.rész : Jó reggelt, üdvözöllek a valóságban!]

Elrejthetjük az elkövetett hibáinkat és a fájdalmasabbnál fájdalmasabb sebeket, de az nem elég ahhoz, hogy tényleg el is
tűnjenek.

Nana c. anime

- Kazumi te idióta! Mégis mi a szent szart indítottál?! - Vonta kérdőre Raidon a legjobb barátját

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Kazumi te idióta! Mégis mi a szent szart indítottál?! - Vonta kérdőre Raidon a legjobb barátját. Teljesen egyértelmű Rai hirtelen felindulása. Kazu nagyon durva filmet indított amitől a körülöttem lévők a kelleténél többször is felsikítottak. A filmről többet nem is tudnék mesélni mivel már az első öt percben elbújtam a takaró alá, befogott füllel.

- Nem is tudtam hogy ennyire beszari vagy Lópo...- Válaszolta gúnyosan Kazu de már nem tudta befejezni az utolsó szót mert Rai neki dobott egy párnát, hogy még véletlenül se tudja gúny nevét kimondani. A fiúk ezután hatalmas nagy vitát csaptak aminek következtében még a tévé is a földre került. Persze nem úszta meg karcolás nélkül szegény készülék.

Amíg a fiúk jól kitombolták magukat mi addig Minako-val beszélgetésbe elegyedtünk. Sok mindenről szó esett mint például melyik iskolába jár, milyen kedvenc elfoglaltságai vannak vagy hogy mikor ismerkedett meg Raidonnal és Kazuval. Az utóbbira egy elég érdekes választ adott. Minako szülei nagyon jó kapcsolatot ápolttak Raidon családjával így ők ketten már fiatal korukban elválaszthatatlanok voltak. Kazu-val 8 évesen ismerkedtek meg. Minako állítása szerint pont Raidon-nal és a szüleivel vacsorázott amikor valaki betört hozzájuk. Egy szőke hajú, sárga szemű fiú volt az, akinek a teste tele volt sebekkel és jópár ütés nyommal. Rai szülei úgy megsajnálták a gyereket hogy arra a következtetésre jutottak, magukhoz veszik és majd békében felnevelik. A betörő nem más volt mint Kazumi fiatal korában. Raidon szüleinek a halála után Kazu nyomtalanul eltűnt és azóta se derült ki hol volt azalatt a néhány év alatt, ahogy arról sem esett szó hogy mi történt vele a betörésének éjszakáján.

- Érdekes egy élete lehetett Kazumi-nak... - Hajtottam le sóhajtva a fejemet. - Nézd meg mit tettél a tévémmel te állat! - Már majdnem elfelejtettem hogy ezek még mindig itt vannak és veszekednek. Mintha két dedós gyerek vitájának lennék tanúja...

- Nem értem mit problémázol! Úgyis te örökölted anyuék minden vagyonát. Bármikor tudnál ennél nagyobb tévéket is venni a pénzedből. - Ezek szerint Kazumi sajátjának tekintette Raidon családját.

- Srácok hadjátok már abba ezt a baromságot! Hisz legjobb barátok vagytok, nem?! - Álltam fel a kanapéról hogy a fiúk megfékezésére induljak, amikor valami éles fájdalom nyilalt bele a talpamba. Basszus bele léptem a törött tévé darabjaiba! Ez a figyelmetlen, idióta is csak én lehetek...

- Jól vagy Tami? - Rohant oda mellém Kazu aki néhány aggódó pillantás után lehajolt a vérző lábamhoz. A szőkeség szeme ekkor felvillant majd piros színben kezdett el ragyogni. - Kazu a szemed! - Ijedtségemet leplezni se tudtam. Mintha valami gonosz szörny szállta volna meg egy pillanatra Kazut. Ekkor hirtelen felkapta a fejét majd idegesen elfutott a ház kijárata felé. Ha jól hallottam az orra alatt még motyogott valami sziát majd mintha a föld nyelte volna el.

Démoni báj Where stories live. Discover now