Capitolul 1

21 2 0
                                    

Clasa fundației a fost întotdeauna cea care nu a respectat cel mai mult școala, studenții și profesorii. Au fost probleme, mai multe suspendări
și greșeli , a fost chiar un dezastru.
Îi plăcea să ucidă mai multe clase și să fugă în locuri îndepărtate pentru a se ridica și a merge la petreceri interzise ale studenților din ultima perioadă
În afară de a fi o gaură în pungă pentru a umple restul răbdării pe care ceilalți studenți o aveau.

Jeon Jungkook era parte din ea. Nu numai că a mâncat și cei 5 prieteni ai săi. Taehyung, Yoongi, Hoseok, Jin si Namjoon și el, au fost un grup inseparabil. Chiar dacă era cel mai tânăr din grup, a avut mai multă experiență cu fetele și a preluat deja jumătate din persoanele din colegiu.
Jungkook a fost acel "băiat rău" tipic că toate fetele fac totul și totul pentru al avea între picioare. Se asigură de tot și de poziția sa de la "drept" , a făcut totul să se completeze reciproc.
Jungkook era dintr-o  familie bogată, iar părinții lui l-au pus în orice colegiu să-și abandoneze visul său de a cânta. Pur și simplu nu au fost de acord să aibă un fiu cu vocea unui înger. În acel moment a fost dificil pentru Jungkook, dar lui nu-i mai păsa. Un lucru pe care prietenii lui nu au fost de acord cu Jungkook, au fost oameni zuari care au avut un viitor și nu au risipit banii părinților săi cu nimic.

Park Jimin

Oamenii se simțeau rău pentru acel băiat, pentru că el era singurul care îi îngrijea studiile și îi dăduse pe toți să-și petre,acă în cele trei perioade de 3 luni. Singurul lucru care a păstrat totul de a fi perfect , a fost fiara populară a lui Jeon Jungkook. Erau din aceeași cameră și împărțiseră aceeași cameră la facultate, dacă îi pasă doar de educație. Ei nu pot suporta, dar Jimin și-a coborât garda când a fost spălat.  Acest lucru a trebuit să țină, pentru că, spre deosebire de Jungkook și prietenii săi, nu a câștigat niciodată un avertisment

                   Jimin a fost, de asemenea, dansator în timp real și vechi, el intotdeauna a stăpânit această artă cu ușurință si părinții săi au fost uimiți de ceea ce putea face, dar din cauza lipsei de venit, Jimin nu-și poate urma visul său iubit.

(..)


Jimin a intrat din nou în singurul loc care ia dat pacea de cel puțin 3 ori pe zi. Dușul, împreună cu apa fierbinte, care curgea pe corp, îi liniștea pe toți mușchii de tensiune care existau acolo. A trebuit să respire adânc și să-și ridice sufletul împreună cu colegul său de cameră și demonul a ceea ce era, să se confrunte cu o altă zi la acel colegiu. Miza nu a fost decât în prima perioadă și sa gândit deja să renunțe la tot.
E din cauza lui

Baiatul cu păr blond a ieșit din baie și sa uscat cu un prosop alb care ar fi separat de hainele lui Jungkook. Purta hainele pe care le-a separat mai devreme, si-si scutura parul, nu-i pasa deloc de aspectul lui. Sa trezit dimineata si a trebuit sa-si pieptene parul? Oh, nu ... A fost o lene pură. Și-a alunecat prosopul în jurul gâtului și a deschis ușa să părăsească baia, urmărind un mic fum și un miros de vanilie împrăștiat în cameră.

Kamu telah mencapai bab terakhir yang dipublikasikan.

⏰ Terakhir diperbarui: Aug 15, 2018 ⏰

Tambahkan cerita ini ke Perpustakaan untuk mendapatkan notifikasi saat ada bab baru!

Dancer - JikookTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang