4.Bölüm

1.7K 61 20
                                    

     *HARRY*

"Ne sen ciddi misin?"

"Ama nasıl olur onlardan böyle birşeyi beklemiyorum bana karşı çok iyiler."

"Bana inanmıyorsun sana yalan söylemiyorum onlar bana karşı iyi değiller beni kovdurmak istediklerini söylediler onlar sandığın gibi masum değiller sana masum rolü yapıyorlar harry."

"Ben onlar adına senden özür dilerim. Bunu halledeceğim söz veriyorum sana rose."

Elimi çenesine götürerek eğmiş olduğu güzel  yüzünü kaldırdım. Yüzümü yüzüne yaklaştırarak dudaklarımı doğal pembe kırmızı karışımı olan muhteşem dudaklarına bastırdım. Alt dudağını dudaklarımın arasına sıkıştırarak emmeye başladım tadını alırcasına gözlerim farkında olmadan kapanmıştı. Tam dilimi diline dolamaya başlamıştım'ki geriye çekilmesiyle afalladım. Gözlerimi açtığımda şaşkınlıkla yüzümü izliyordu.

"Bunu nasıl yaparsın harry benim erkek arkadaşım var ben sarah veya clare degilim."

"Beni yanlış anladın yani kendime hâkim olamadım üzgünüm."

Bişey demeyerek odadan çıktım. Bazı kişilerin halkından gelmenin zamanı geldi. Eğer rose'u onlar yüzünden kaybedersem bu onların sonu olur.

****

"Ne yaptığınızı sanıyorsunuz sürtükler?"

"Ne demek istiyorsun harry anlamıyoruz seni?"

"Gayet iyi anladınız neden rose'u tehdit ettiniz?"

"O sana yalan söylemiş asla yapmadık böyle bir şey."

İçimdeki sinirle birlikte ellerimi sarah'ın boğazına dolayıp sıkmaya başladı.

"Bana bak sürtük eğer bir daha ona yaklaşırsanız asıl ben sizi maaf ederim benim masum iyi kalpli rose'uma yaklaşmayın onunla konuşmayın. Yoksa ikinizde öldürürüm."

Diyerek hızla arkadaki duvara firlattım bedenini. Hızla nefes alışlarını düzeltmeye çalıştı. Arkamı  dönerek clare'ye yaklaştım saçlarından tutarak sertçe çektim. Yüzümü yüzüne yaklaştırarak.

"Aynısı senin içinde geçerli sürtük onu kendinizle karıştırmayın o sizin gibi benim bedenime parama şöhretime hayran değil. Bana gerçek anlmada saygılı ve iyi ona yaklaşmayın yoksa sizin için çok kötü olur."

****

"Just stop your cry sign of the time."

Gözlerimi kapatarak şarkıma devam ettim. Gözlerimi kapattığımda gözümde rose'un güzel yüzü canlandı. Duraklarım farkında olmadan kıvrıldı. Geriye çekilerek ondan tarafa baktığımda hayranlarıma içtenlikle gülümseyerek bakıyordu. Bu kadar güzel gülümsemesini görmem ile kalpim tekledi. Tüm konser boyu ondan bakışlarımı çekmekte zorlandım. Olabildiğince onun yanına gittim. Onunla flört etmeye çalıştım fakat o benim gibi flört etmek yerine sadece gülümsemek ile yetindi. Ne bekliyordum'ki! zaten onun bir sevgilisi var basit bir kız değil. O sadık birisi aşkına bu her ne kadar canımı yaksada kabullenmek istemiyorum. Bu durumu elbette onları ayıracağım zaten aşkta bencillik değilmi sadece senin olsun istersin o kişinin ve bende istediğimi almak için mücadele edeceğim rose'um için.

****

"Fotoraf çektirebilirmiyiz harry."

"Elbette"

Diyerek hayranımın omzuna kolumu koyrak içten bir gülümseme verdim.  bir kaç fotoğrafın ardından geriye çekildim. Bana teşekkür ederek geri çekildi hayranım. Helene'nin fotoraf makinesiyle gelmesi ile çekmeye başlamıştı. Bundan bir önceki konserde rose ile çekindiğim fotoğrafı bizzat kendim paylaşmıştım sosyal hesaplarımdan. İki tane olarak tabi bunla birlikte binlerce yorumlarda kim bu kız harry'nin yeni sevgilisi mi diye söylentileri başlamıştım bile. Bu söylentilerle gurur duyuyorum.

****

"Yanıma otur rose projeler hakkında konuşacağız."

"Tabiki"

Diyerek yanıma oturdu tam konuşmaya başlayacağım sırada hostesin sesi ile dikkatimi ona odakladım.

"Bir isteğiniz var mı efendim.

"Hayır teşekürler"

Diyerek benimle flört etmeye çalışan hostes'den bakışlarımı çekerek rose'un güzel yüzüne odaklandım. Tam konuşacağım sırada yeniden hostesin ile konuşmaya başlayamadım. Fakat bu sefer bakışlarımı flört etmek için can atan hostese çevirmedim. Gözelerimi rose'dan alamıyorum zaten.

"İyi uçuşlar efendim eğer isteğiniz olursa benden isteyin hemen yaparım."

Rose bir şey istemediğini belirterek teşekkür edip gönderdi. Ben ise hiç birşey demedim.

"Biliyorsun artık turun bitmesine az kaldı ve tur bitince yeniden ortadan kaybolcam önce dinleneceğim tatil yapıp arkadaşlarıma ile vakit geçirmeyi planlıyorum ve bu süreçte hayranlarım  2016'da olduğu gibi beni çok merak edecekler benden resimler isteyecekler nerede olduğuma ait."

"Ve sende bu konuda bana yardımcı olacaksın vede yanimdan ayrılmayacaksın. Nerede olduğumuzu hiç kimsenin bilmesini istemiyorum sen bana ait yeni fotoraflar çekerek amerika ve ingilterede bunları paylaşacaksın ortadan kaybolduğumuzda yani hayranlar ikimizi ingiltere ve amerikada zannederken biz çok daha farklı yerlerde tatip yapıp yeni projelerd odaklanacağız."

"Elbette seni anlıyorum bu söylediklerini yapacağım harry şimdiden bir kaç fotoraf ile başlayabiliriz istersen her gün çekersem seni amerikda ve ingilterede kalacağımız kısa zamanda çok daha fazla fotoraf elde edip bunları uzun süre yetecek kadar biriktirmiş oluruz."

"Aferin benim kızıma."

"Efendim."

"Yani bu güzel fikir. Hadi başlıyalım."

Cebinden çıkarttığı telefonu bana doğru tutarak bir kaç fotoraf ve videolar çekti. Elinden tutarak yanıma oturmasını sağlayarak. Kendi telefonumu çıkarıp gülümseyerek yüzümü yüzüne yaklaştırdım elimi omzuna sıkıca sararak bir kaç tane selfie çektim. Rose'da benim gülümsedi.

"Keşke turun en başından beri yanımda olsaydın sona doğru gelmen beni üzdü. Fakat bundan sonra sürekli benim yanımda olmak zorundasın böylece bu seni tanımadığım günlere sayacağım."

"Böyle düşündüğün için teşekkür ederim harry umarım memnunsundur benden."

"Bu zamana kadar memnun olduğum tek kızsın."

Yanakları kızararak başını eğdi. Bu haline gülerek onu iyice kendime doğru çektim. Ellerimden biri sıkıca omzundayken diğer elim ise yanağına koydum.

"Bir daha sarah ve clare rahatsız ettilermi bir daha."

"Hayır benden olabildiğince uzak durdular hiç konuşmadılar normalde gördükleri anda laf çakmadan durmazlardı fakat bunları bile yapmadılar."

"Güzel çünkü buna cesaret ederlerse onları senin için öldüreceğim diye tehdit ettim."

Lütfen oy veriniz vede her ne kadar yorumlar pek gelmesede lütfen yorumlar yapın

Administrator H.SHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin