19. neboj sa😌

850 32 16
                                    

"No tak ako? Vidíte, že na to reagujú viac než dobre, takže kedy im to môžeme povedať?" spýtal som sa natešene a sebavedomo.

Managérov pohľad:

Musím niečo vymyslieť, nemôžem dopustiť aby to povedali hneď teraz.

"Ako dlho ste vôbec spolu?"

"No iba dnes sme sa oficiálne dali dokopy, ale už medzi nami bolo niečo aj pred tým" a to je ono našiel som dôvod.

"Mali by ste ešte chvíľu počkať, viete ešte je to moc čerstvé, stále im môžte dávať signály a čo ja viem o mesiac im to povedať" videl som v ich tvárach nefalšované rozhorčenie, ale snažil som sa ich ochrániť. Musím to najprv prebrať s ich rodičmi, lebo síce v tejto dobe už je LGBT komunita viac rešpektovaná, ale stále sa nájde veľa ľudí ktorý by im kvôli tomu robili zo života peklo, preto sa chcem povyprávať z ich rodičmi a prebrať to, síce už sú dospelý (Leo za chvíľu) ale aj tak by sa aj oni mali o tom povyprávať s rodičmi.

"To nemyslíš vážne?!!" vykríkol nahnevane Charlie.

"Keby povieš týždeň tak nepoviem ani slovo, ale mesiac? To je moc..." doplnil Leo trochu kľudnejšie než jeho piateľ.

"Pochopte to, najprv sa Váš vzťah musí utvrdiť a až potom by ste to mali fanúšikom prezradiť" tak toto by mi mohlo výjsť..

"Lenže mesiac je moc veľa!! Vyhoveli sme Vám a dohodli sme sa na tom, že im najprv budeme dávať jemné signály a uvidíme ako na to budú reágovať, reágovali na to presne tak ako sme čakali, tak neviem čo máš za problém!!" kričal na mňa ako zmyslov zbavený, to ma rozčúlilo, tak som na neho tiež zvýšil hlas.

"Nechápeš, že Vám chcem iba dobre?! Toto všetko robím aby som Vás ochránil! Možno to tak teraz nevyzerá, ale mám Vás rád a nechcem aby Vás začali šikanovať alebo niečo. V tejto dobe sa síce ľudia už zmierili s inak orientovanými ľuďmi, ale niektorý sú svine a stále proti tomu niečo majú..." poslednú vetu už som povedal tichším hlasom. Zodvihol som hlavu a svoj pohľad som presunul sa chalanov, ktorý tesne pri sebe stáli ,držali sa za ruky a mali slzy v očiach.

"My vieme, že ti na nás zaleží a taktiež vieme aký sú niektorý ľudia, ale nás nezaujímajú názory iných ľudí....pre nás je hlavné, aby nás podporovali naše rodiny, kamaráti a fanúšikovia" povedal s presvedčením v hlase Leondre.

Charlieho pohľad:

Pomaly sme podišli k našemu managérovi a objali sme ho.

"Veľmi si vážime, že sa o nás takto staráš, ale musíš pochopiť, že mi proste náš vzťah tajiť nechceme a prepáč mi za moje správanie, mohol som sa ťa najprv spýtať prečo to tak chceš" povedal som trochu skleslo. Nechcem sa s ním hádať, veď je ako náš ďalší rodič.

"Nemusíš sa ospravedlňovať, chápem prečo si tak reágoval, ale aj tak by som bol rád keby to preberiete s rodičmi, teda aspoň ty Leo" zamračil som sa, lebo som nechápal prečo by to Leo mal preberať s jeho rodičmi, veď predsa za pár mesiacov bude mať 18.

Chystal som sa mu na to niečo povedať, ale v tú chvíľu ako som otváral ústa ma zastavil Leo a pokýval hlavou smerom k managérovi.

"Dobre dorazíme na hotel a ja im ohľadne toho zavolám, ale ak s tým budú súhlasiť okamžite to zverejníme a už žiadne dohady" zavelil Leo, miloval som keď bol takýto sebavedomý.

"Okay, takže sme dohodnutý" povedal náš managér a usmial sa. Vlastne som mu krivdil, chcel nás iba chrániť, len si asi neuvedomil, že my už nie sme nesvojprávny a vieme čo je pre nás najlepšie.

O pár hodín neskôr

"Konečne sme tuu~" zakričal Leo a zvalil sa rovno do našej postele, vybavil som nám peknú manželskú postel hehe (😈).

"To hej, už som mal toho cestovania dosť a samé zápchy všade, bože už nikdy nechcem vidieť auto" Leo sa zasmial chytil ma za ruku, za ktorú ma prudko potiahol. Nečakal som to, takže som sa na neho celou silou dopadol, Leo iba bolestne zaskučal, ale aj tak ma objal a nechal ma na ňom ležať.

Pritúlil som sa k nemu a nasál som jeho krásnu vôňu.

"Princezná, nerád kazím túto našu chvíľku ,ale bol by som rád ak by sme už zavolali tvojej mamine, vieš chcem to mať celé za sebou a konečne nič neriešiť" Leo mi venoval lenivý a zároveň aj smutný pohľad.

"Čo sa deje princezná?" dal som mu pusu na noštek a on ho roztomilo nakrčil.

"Ja len, že....vieš keď som to mamine vravel, tak vravela, že nám to praje a tak, ale vravela, že keď prídem domov tak sa budeme musieť porozprávať a ja sa bojím, že sa chcela vyprávať práve o tomto a-a~"

Leov pohľad:

Nestihol som dopovedať svoju myšlienku, pretože ma Charlie stopol jemným bozkom do ktorého som sa mile rád zapojil.

"Takže sa bojíš, že proste nebude súhlasiť s tým aby sme to povedali fanúšikom?" spýtal sa Charlie s jemným a úprimným úsmevom na perách.

"No j-a....áno.." priznal som zo sklonenou hlavou. Vážne som sa toho bál, asi by sme to nedokázali utajiť a prasklo by to, o to by to bolo horšie, lebo fanúšikov by mrzelo, že sme im to tajili a ja im klamať nechcem.

"Ále~" zasmial sa Charlie a pritiahol si ma do objatia.

"Nemáš sa čoho báť princezná, veď tvoja mamina je jedna úžasná a hlavne chápavá žena, takže jej pekne spolu zavoláme, vysvetlíme jej čo je vo veci a uvidíš, že bude všetko v poriadku a ty sa tu zas strachuješ pre nič, za nič" pohladil na po líčku a ja som cítil ako mi do nich stúpa červeň.

"Ďakujem Charlie" pípol som hanblivo.

"Nemáš za čo princezná a btw si strašne zlatučký keď sa červenáš" zaškeril sa Charlie, načo som ja okamžite sklopil svoj pohľad k mojim nohám.

"Vieš, že keď s niekým hovoríš, tak je slušné sa tej osobe pozerať do očí? Hmm~" pomaly som zdvihol svoj pohľad naspäť ku Charlieho vyškerenej tvári.

"Tak je to lepšie?" zasmial som sa. Je až neuveriteľné ako mi tento môj blázon vie zlepšiť náladu.

Nahol tesne pred moju tvár a zašepkal: "oveľa"

Čakal som, že mi venuje ďalší z jeho úžasných bozkov tak som zavrel očká a jemne som našpúlil pery, ale po chvíľke čakania som otvoril oči a čelil som Charliemu, ktorý zadržiaval smiech až mu slzy tiekli.

Odul som líčka, načo som započul Charlieho rehotanie.

"K-keb-y sa vi-díš" ziapal na celú izbu a popritom sa rehotal jak taký osol.

"Fakt diki...." oduto som si zašepkal

녕💜😶
Tak za prvé...strašne moc sa Vám ospravedlňujem za to ,že nová časť nebola asi tri týždne, ale nevedela som sa dokopať do písania😥
No dúfam, že ste si užili po dlhej dobe novú časť😅😊

-Miška❤

-Miška❤

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Ja ho milujem! /Chardre\Where stories live. Discover now