2

6 1 0
                                    

Toata ziua Harry nu m-a bagat in seama. Doar imi arunca cate o privire plictisita atunci cand nu avea ce face.
La sfarsitul programului, eu am ramas sa fac curat in brutarie,iar el s.a dus sa se schimbe. Am dat cu matura,am spalat tejgheaua si pe jos,apoi m.am dus sa ma schimb si eu.

Cand am intrat in vestiar,Harry era doar in boxeri,uitandu-se incruntat la telefon. Era cu spatele la mine. Am ramas in usa,analizandu-l. Avea un spate bine facut,muschii lui incordandu-se probabil din cauza la ce vedea in telefon. Respiratia lui era accelerata,umerii lui urcand si coborand repede. Era un baiat frumos dar si foarte inganfat.
Ma intreb de ce a ales sa lucreze la o brutarie in loc sa fie vreun model. In felul cum arata, asta ar fi fost cea mai buna meserie pentru el.

Fiind prinsă in gandurile mele legate de Harry, nu l.am observat cand s.a intors .

-Ai de gand sa stai toata ziua acolo si sa te holbezi la mine? spune el cu o spranceana ridicata.

Nebagandu-l in seama, am reusit sa ii examinez si abdomenul. Muschii erau bine facuti,se vedea ca merge la sala. Linia v ului era si ea prezenta. Fara sa vreau,am coborat cu privirea mai jos. Si acolo era amicul lui,care avea o marime destul de impresionanta.

Am facut ochii mari,m.am intors cu spatele si am iesit repede afara. Ce fraiera sunt. Acum probabil ma crede vreo pudica.

Nu ma intelegeti gresit. Nu e prima oara cand vad un baiat in boxeri, dar felul lui de a arata,si mărimea ma intimidau.

Ar trebui sa nu mai gandesc asemea lucruri. El e un nesimtit si ar trebui sa ma comport si eu la fel cu el. M-am dus in bucataria brutariei,am baut niste apa si m.am asezat pe un scaun. Trebuie sa trec pe la magazin in drum spre casa caci nu am mai nimic in frigider.

Dupa cateva minute m-am ridicat de pe scaun si am mers din noubcatre vestiar. El nu mai era acolo,deci am inceput sa ma dezbrac si eu si sa ma schimb in hainele mele. M.am uitat la ceas. Era 8:32 pm. Am pierdut ultimul autobuz, asa ca va trebui sa ma duc pe jos acasa. Cand am fost gata, mi.am luat geanta si am vrut sa ies afara.

Ploua! Fix ce imi trebuia acum. Am marait, si am iesit afara. Am închis usa brutariei cu cheia,si am pornit la drum.

Picurii mari de apa se striveau de pielea mea, iar mie imi era din ce in ce mai frig. Vreme afurisita. Era liniste pe drum,ceea ce era ciudat pentru ca de obicei e foarte aglomerat din cauza masinilor se grabeau sa ajunga acasa de la munca.

Am marit pasul am vazut ca ploaia se inteteste. Deja eram uda pana la piele si sunt foarte sigura ca o sa racesc dupa asta. Am alungat gandul de a merge la magazin. Nu mai aveam nevoie sa fac cumparaturi acum,nu cand arat in halul asta. O sa fac comanda de o pizza cand ajung acasa.

Cand am am vazut casa am inceput sa fug spre ea de bucurie. Mi.am cautat cheile din fuga,dar m.am impiedicat si am cazut jos,pierzandu.mi cheile in iarba de langa trotuar. Am inceput sa le caut in disperare,dar nu le gaseam. In graba,nici n.am observat cand o masina a parcat langa mine iar soferul a coborat.

-Urca in masina,imi spune el pe un ton ragusit.

Abia atunci mi.am dat seama cine e. Era Harry, stand in ploaie si asteptand sa ma convinga sa urc cu el. L.am analizat mai bine. Picaturile de ploaie i se scurgeau pe carliontii lui,care acum erau mai mult drepti decat creti. Bluza lipita de piept,care ii scotea muschii in evidenta,iar acei ochi,acel verde de smarald..care ma priveau incruntati,parca certandu.ma si obligandu.ma sa fac ce spune el.

-Nu pot,mi.am pierdut cheile si nu pot sa le gasesc.spun inca umbland cu mainile prin iarba dupa ele.

Harry ofta si se apleca sa le caute impreuna cu mine. La un momentdat mainile noaste s-au atins, amamdoi retragan-du-le atat de repede incat nici n.am putut sa le simtitm. Ne.am uitat unul la altul cateva secunde,dupa care el a inceput iar sa le caute. Le.a gaist si mi le.a dat si mi.a facut semn catre masina lui.

M-am urcat imediat,nepasadu-mi ca astazi,toata ziua,el s-a comportat ca un nesimtit cu mine. A intrat si el repede,dand drumul la caldura si plecand cu un scartait de roti.

Masina s-a incalzit imediat,dar nu am putut sa savurez caldura,deoarece Harry a oprit imediat in fata casei mele.

-Pot sa stiu si eu de ce te-ai comportat asa cu mine toata ziua? Doar nu ti.am facut nimic,nici macar nu ne cunoastem. El se uita la mine cu o spranceana ridicata.

-Nu poti sa spui multumesc si apoi sa iesi? Te.am luat cu masina,si te-am ajutat sa.ti gasesti si cheile.spuse el,pufnind.

-Imi puteam gasi si singura cheile iar cu masina nu te.am obligat sa ma iei,tu ai oprit langa mine. spun in timp ce imi pun mainile in san.
Dar totusi,multumesc. Spunsi ies din masina,facand pasi mari spre casa.

Se auzi un claxon scurt,iar el pleca. Am deschis usa grabita,confortul casei mele bucurandu-ma. E o casa primitoare,dar cam goala. M.am descaltat de adidasi si i.am lasat la usa. Erau leoarca,la fel si eu. M-am grabit sa ma duc la mine in camera pentru a ma dezbraca de hainele ude si pentru a imi face un dus.

Pielea mea era zbarcita de la cat a stat uda, dar un dus cald o sa-mi faca bine acum.

Dupa ce am iesit din dus,am comandat pizza aia,am mancat si m.am bagat in pat. Eram imbracata in pijamalele mele cu mancare pe care le ador. Harry e asa un imbufnat,nu pot sa cred ca va trebui sa lucrez cu el de acum in colo.

Fara sa imi dau seama,am adormit cu gandul la el..iar in acea noapte l-am visat.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 22, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Something unexpectedWhere stories live. Discover now