10

5.8K 349 111
                                    

3 HAFTA SONRA;

Zayn bardan çıkarken görüntülendiğini biliyordu, hiçbir soruya cevap vermeden arabasına bindi ve flaşların yüzünde patlamasını umursamadan arabayı çalıştırıp otele sürdü. Yaklaşık 21 gündür eve gitmiyordu ve evle alakalı hiçbir şey umurunda değildi. Ne Rina'yı merak ediyordu ne de annesini, şirkete bile gitmiyordu.

Otelin önüne geldiğinde annesinin yine aradığını gördü. Üç gündür kesintisiz bir şekilde arıyordu ve bu artık Zayn'in sinirlerini bozuyordu. Telefonu sessize alıp otele girdi ve farklı türden içkiler söyledikten sonra odasına geçti. Dağınık oda havasızlıkla birleştiğinde iğrençti. Zayn klimayı açtı ve yatağa yatar yatmaz çalan kapıyı görünce yüksek sesle konuştu. "Bırakabilirsin."

"Emredersiniz Efendim."

Saer'in o itici sesini duyduğunda hiç beklemeden konuştu. "Siktir git."

"Ne olmuş sana böyle?" Saer Zayn'e iğrenç bir şekilde baktığında Zayn yattığı yerden tekmesini Saer'in karnına geçirdi. Saer'e bakılırsa bu cidden acıtmış görünüyordu.

"Bir an önce bu sikik tavrından kurtulmalısın Zayn."

"Öyle bir tavır içinde değilim."

"Tüm insanlar aşk acısı çekiyor ama seninki en boktanı."

"Aşk acısı falan çekmiyorum." dedi Zayn ve başlığa kafasını yasladı. İçkileri gördüğünde ona uzandı ve şişeyi açıp içmeye başladı. Sanki barda içtiği yetmemiş gibi hala içmeye devam ediyordu.

"Trisha dün seninkini eve çağırdı."

"Gitmemiştir." dedi Zayn kendinden emin bir şekilde.

"Evet, o da gelmedi zaten." dedi Saer ve güldü. "Senin onu istemediğini söylemiş, birde ayağı incinmiş belki geçince gelir." Zayn kafasını eğdi ve içki şişesini incelemeye başladı ta ki ayağının incindiğini duyana kadar.

"Nasıl?" dedi Zayn, merakını saklayamamıştı.

"Dylan merdivenlerden itmiş."

"Orospu çocuğu." dedi Zayn.

"Annende üç gündür seni bunun için arıyor."

"Ne yapmamı bekliyor? Rina'nın yanına gitmemi mi?"

"Evet, zaten bende sana bunu yaptırmak için geldim."

"Siksen götüremezsin." dedi Zayn yatağa daha da yayılarak. Asla gitmezdi.

-

Zayn Rina'nın ailesinin evinin önünde dururken Saer'e mırıldandı. "Tam bir orospu çocuğusun biliyorsun değil mi?"

Saer güldüğünde Zayn kapıya yaklaştı ve zile bastı. Isabella kapıyı açtığında kaşlarını kaldırıp Zayn'e kötü bir şekilde baktı. "Merhaba." dedi Zayn. "Gelebilir miyim?"

"Tabii." dedi ama onu eve alırken hiç mutlu değildi. Rina her şeyi anlatmış olmalıydı.

Isabella Rina'nın salonda olduğunu söyleyince Zayn salona girdi ve koltukta uyuyan karısını gördü, ayağında bandaj sarılıydı.
Eşofman ve bir yarım atletle nasıl böyle güzel görünebilmişti?

Annesi Rina'yı uyandırmak için omzuna dokunduğunda Zayn uyandırmamasını söyledi. Isabella onu dinlememiş ve Zayn hemen görsün gitsin diye düşünüp onu uyandırmıştı.

"Çıkamam odaya!" dedi Rina sinirle. "Dylan'ı çağır kucağına alsın."

"Bebeğim, Zayn burada." Rina ani bir hareketle koltukta oturur pozisyona geldiğinde Zayn buna gülümsemişti.

"Zayn." dedi Rina şaşkınlıkla. "Ne işin var burada?"
Zayn yalnızca omzunu kaldırıp indirdi, cevap veremedi.

"Yani, sadece seni görmeyi beklemiyordum." diye toparladı Rina.

Zayn kafasını eğip gülümsedi annesi bir Zayn'e bakıyordu bir Rina'ya.

"Odama çıkalım mı?" dedi ayaklanırken, Zayn onu tuttu ve ayağının üzerine basmasına izin vermedi. "Ben seni kucağıma alayım." dedi Zayn ama bu daha çok bir izin alma gibiydi. Rina Zayn'in omuzlarından tuttuğunda Zayn onu kucağına aldı ve merdivenlere yöneldi. Merdivenler bittiğinde hafif eğilip odasının kapısını açtı ve Rina'yı yatağın üzerine koydu. Tekrar kapıyı kapatıp yatağın bir kısmına oturdu. Rina'nın ayağını incelerken morarmış olduğunu görünce sinirlenmeden edemiyordu.

"Nasıl oldu?" dedi en sonunda bakışlarını Rina'nın yüzüne getirdiğinde. Bu kız gün geçtikçe güzelleşiyor muydu yoksa Zayn bunu yeni mi fark ediyordu? Rina dudaklarını ıslattı ve saçından bir tutamı kulağının arkasına koyup konuşmaya başladı.

"Merdivenlerden düştüm." Zayn kardeşi Dylan'ın ittiğini biliyordu, sinirlenmişti ama bir şey çaktırmadı. "Ama sorun değil iyileşti bile."

"İyi görünüyor." dedi Zayn, bu yalandı ayağındaki morluklar içler acısıydı. Birkaç dakika öylece birbirlerini incelediler.

"Neden eve gitmiyorsun Zayn?" dedi Rina sanki daha fazla içinde tutamamış gibi.

"Böyle istiyorum." dedi Zayn inatçı bir tavırla.

"Ne zamana kadar eve gitmeyeceksin?"

"Neden soruyorsun?" Zayn içtiği içkiler sonrası öfkesini kontrol etmekte başarısızdı. "İkimizde çıkıp gittik işte ve ben bir daha dönmeyeceğim."

"Ben geri döneceğim." dedi Rina Zayn'i şaşırtarak. "O zaman sende dönecek misin?" Zayn'in cevap vermesine izin vermeden tekrar konuştu. "Trisha çok kötü bir durumda dün resmen bana yalvardı, onu bir daha üzmek istemiyorum."

Zayn cevap veremedi sadece Rina'ya hipnoz olmuştu.

"Aslında senin o dediğinden sonra hiç dönmemem lazım." Rina aksini duymak istiyormuş gibi başını eğdi ama Zayn sadece onu incelemekle meşguldü.

Zayn sanki yeni anlamış gibi gözlerini Rina'nın yüzüne getirdi. "Özür dilerim." dedi yüzünü parmaklarıyla kaldırırken. Rina'nın gözleri dolmuştu. Zayn ona yaklaştı ve dudağının kenarına öpücük kondurdu. Rina elini Zayn'in sakallarını getirdi ve tam 21 gündür özlediği o his tüm vücudunu doldurdu.

Neden bu adamı özlemişti ki? O kendi fikirlerini kabul ettirmekten başka bir şey yapmayan adamdı.

Zayn dudaklarını Rina'nın dudaklarına bastırdığında sanki özüne dönmüş gibi hissetti. Rina'yı neden özlemişti? Neden bu kadın aklından bir saniye bile çıkmıyordu? 21 gün boyunca neden onun dudaklarını düşünmüştü, gözlerini, ellerini, dokunuşunu...

Rina dudaklarını ayırdı ve Zayn'in sakallarını okşarken konuştu. "Geldiğin için teşekkür ederim." dedi, Zayn kısmen kovulmuş gibi hissetti. Yataktan kalktı ve ne yapacağını bilemez bir şekilde etrafa baktı.

"Bir şeye ihtiyacın olursa ara." dedi ve odasının kapısına yaklaştı. "Sende." dedi Rina. "Kendine dikkat et." diye ekledi.

Ama ikisi de çok iyi biliyordu ki, bir şey olduğunda birbirlerinin son arayacakları kişilerdi.

-

ARKADAŞLAR BEN BEĞENDİM BU BÖLÜMÜ HADİ EYV

SİZCE NELER OLACAK??

#ZINA

#RINA

#ZAPRIL

dilemma | zmWhere stories live. Discover now