Bölüm 2

809 46 2
                                    

If a S L U T could fall for a W H O R E

Yazar: geny614
Çeviren: Serendipity

2. Bölüm : Bakirler

Üçüncü Bir Kişinin Bakış Açısından

Öğle yemeği çoktan bitmişti. Ve iki kişi (aslında ikiden fazlalar ama şuan önemli olan bu ikisi.) birbirlerinden bıkmışlardı.

Dördüncü ders geldiğinde ortamda büyük bir gerginlik vardı.

“Sanırım kahrolası bir üçüncü dünya savaşı başlayacak.” Chanyeol, arkadaşı Kai’nin sınıf kapısının önünde kızgın bir şekilde ayağını yere vurarak beklediğini gördü.

“Kyungsoo! Seni küçük orospu!” herkesin ilgisini çekecek şekilde bağırmıştı, buna Kyungsoo’da dahildi. Ama o, Kai’nin hakaretlerine sadece gözlerini deviriyordu.

“Efendim Kai, benim oynak fahişem?” Ufak bir sırıtmayla geri bağırdı. Kai ise geyik gözlü, koyu saçlı çocuğa dik dik bakıyordu.

“Hyuna sürtüğünü bana sen mi gönderdin? Erkek arkadaşıyla sex yapmışım diye bağrınıp duruyordu? Ha! Seni zalim piç” Kai öfkeyle kollarını sağa sola sallıyordu. Kyungsoo, bu sözler karşısında patlamaya hazır olan kahkahalarını bastırmaya çalışıyordu.

“Ee, sen de bana arkadaşının çalınan bakirliği yüzünden söylenip duran mızmız bir kaç sürtük gönderdin.” 

Ve sonra bir saniyeliğine sessizlik oluştu.

“Bakirler.” İkisi de kafalarını sallarken mırıldandılar.

Tüm sınıf onları ‘ne oluyo lan?’ der gibi izlerken öğretmen sınıfa girip herkese oturmaları için bağırdı ve ders başladı.

Öğrenciler, siklemez bir tavırla öğretmenin söylediklerine kulak asmazken, diğerleri belli bir kişiye ters ters bakıyordu.

“Dostum ona dik dik bakmayı kes, şimdi gelip seni pataklayacak.” Kai, 3 sıra önündeki çocuğa gözlerini dikip bakan Chanyeol’ün kulağına fısıldadı.

Baekhyun.

“Biliyorum… ama yapamıyorum işte.” diye fısıldadı Chanyeol. Koyu renk saçlı çocuğun kımıldayıp arkasını döndüğünü gördüğünde korkmuştu. Hemen başını yere eğdiğinde, kafasını masaya çarptığı için ‘pat’ diye bir ses gelmişti.

Akıllı çocuk.

Ayrıca söylemeyi unuttuğu bir konu vardı, Happy Virus Sırık Chanyeol, Baekhyun’dan korkuyordu.

Evet daha küçük bir çocuktan korkuyordu.

Bir sebepten ( daha fazla da olabilir) dolayı.

Baekhyun çok korkutucu olabiliyordu. Özellikle de Chanyeol’e karşı.

Baekhyun hepsini görmüştü, ve Sırık Happy Virus’ün ona gözlerini dikip baktığını biliyordu. Bunu geçen seneden beri yapıyordu. Baekhyun bunu sinir bozucu buluyordu, çünkü Chanyeol’ün tek yaptığı şey gözlerini dikip ona bakmaktı.

“Yemin ederim, öyle gözlerini dikip bakmaya devam ederse, ona kahrolası bir fotoğrafımı vereceğim.” Baekhyun alçak sesle fısıldadı.

“Pekala sınıf, dersin sonuna kadar boşsunuz.” Öğretmen sınıftan çıkmıştı. Bu resmen onun ‘Hey sürtükler ben kaçar, baayy’ deme şekliydi. (Ç/N: Ve behlül kaçar… zsxdcfvgbnmö)
Öğrenciler yine de onu takmamıştı. Hepsi arkadaşlarıyla konuşmaya başlamıştı.

Kyungsoo telefonunun titrediğini hissetti, çıkarıp ekrana baktı ve sırıttı.

“Müşterilerinden biri mi? Böyle sırıttığına göre…” Suho sorduğunda Kyungsoo’nun gülümsemesi daha da büyümüştü.

If a SLUT could fall for a WHOREWhere stories live. Discover now