I wish

1.2K 89 12
                                    

~ Hoofdstuk 4 ~

''Shanley, je moet even rustig worden.'' Kalmeert Nev me, terwijl hij over mijn rug wrijft. Ik ben heel erg claustrofobisch als het om mensen gaat. Zelfs met beveiliging, ben ik als de dood. Ik probeer mijn ademhaling onder controle te krijgen, maar dat lukt niet, omdat ik zo erg in paniek ben. Ik heb nog nooit een paniekaanval gehad, maar ik ben er zeker van dat ik er nu een heb.

''Ze moet haar adem inhouden.'' Roept Max. Nev probeert me nog steeds te kalmeren, terwijl er honderd meter verderop duizende gillende meisjes staan. ''Shan, lieverd, kijk me aan, oke ?''

Ik kijk van Nev naar Max. Hij zei iets tegen me, maar wat weet ik niet. Plotsing, hield Nev zijn hand voor mijn mond en drukte Max mijn neus dicht. Nadat ze me loslieten en ik ze helemaal uit had gescholden, besefte ik dat ik weer normaal kon ademen.

''Dankje.'' Zuchtte ik.

''Thank god, het gaat goed met je.'' Glimlacht Nev. ''Hoe heb je dat geleerd Max ?''

Hij haald zijn schouders op. ''Ik zag het op Teen wolf.''

Ik glimlach. Na 5 minuten staan we voor de achterdeur. Ik bedank de beveiligers.

Nev en Max delen samen een kamer aan het begin van de hal, en ik slaap alleen aan het einde van de hal. Net voordat ik de deur van mijn kamer instap wordt ik tegengehouden, door de manager.

''Ik snap dat je een tienermeisje bent, maar ik hou je in de gaten. Je kunt dan wel meedoen aan MTV, maar dat geeft je niet het recht om onze beroemde gasten te bezoeken, begrepen ?''

Ik knik. ''Geloof me mevrouw, dat is het laatste dat ik wil doen.''

Ze zet een neppe glimlach op en loopt weg. Ik rol met mijn ogen als ze de hoek om is en loop mijn kamer in.

Mijn koffer stond al klaar naast de kledingkast. Ik rits hem open en zoek kleren uit voor vanavond. Nadat ik dat gedaan heb ga ik op het bed liggen, ik trek de dekens over me heen en zet mijn wekker om half 6. Dus heb ik 2 uur om even tot rust te komen.

~

Ik kreun, wanneer ik word gewekt door het irritante geluid van mijn wekker. Ik pak mijn telefoon van het nachtkastje en schakel de wekker uit. Ik gaap, en stap vervolgens mijn bed uit om een douche te nemen.

Daarna leek de tijd te vliegen. Ik trok de kleren aan die ik vanmiddag uitgekozen had; een zwarte rok met een schattig topje, en daaronder mijn allstars. Ik draag zoiets altijd, dus het is niet zo heel bijzonder. Ik krulde mijn haar en deed mijn make up op.

Ik maak me niet heel erg op. Waarom zou ik ? Niet voor Harry, hij heeft tegen me gelogen, dus waarom zou ik me mooi maken voor hem.

10 minuten voor vertrek, word er op mijn deur geklopt. Ik open de deur en tref mijn 2 privé detectives aan. Beide complimenteren ze me over mijn outfit, daarna maken ze hun weg naar binnen.

''Dus.. we hebben 3 backstage passen.'' Begint Max, terwijl hij 3 kaartjes omhoog houdt. ''We zullen het concert zien vanuit een VIP room op de tweede verdieping. Hij is alleen voor ons en de ramen zijn geblindeerd, dus niemand zal ons zien.''

''Wanneer het concert af is gelopen hebben wij een meet en greet. Dat is erg bijzonder, alleen wij, zonder andere fans, alleen wij drieën.'' Vertelt Nev.

Ik knikte schaapachtig, mijn handen waren klam. Mijn hele lichaam was aan het trillen. Ik was bang, maar tegelijkertijd ook enthousiast om deze jongen te ontmoeten.

''Nev gaat eerst met Harry praten, dan kijken we of hij het toegeeft.'' Hij grijnst en klapt opwindend in zijn handen. ''Ben je er klaar voor ?''

''J-ja.'' Stotter ik. Ik volg Nev en Max die de kamer uitlopen. ''Ik ben bang. Ik weet niet wat er gaat gebeuren, snappen jullie ? We weten wie hij is en hoe hij eruit ziet, maar ik kan hem niet vergeven voor wat hij gedaan heeft. Ik weet niet of als ik hem zie hem ga knuffelen, ik ga huilen of ga lachen.''

''Laat hem de eerste stap zetten.'' Zegt Nev, hij plaatst zijn hand op mijn onderrug en zo lopen we samen het hotel uit. De menigte buiten is al wat minder, iedereen is zich natuurlijk aan het klaarmaken voor het concert van vanavond.

We zijn al bijna bij de arena, waar het concert gaat plaatsvinden, hoe dichterbij we komen, hoe zenuwachtiger ik wordt.

Nog geen 10 minuten later liepen we de VIP-box in. De cameraploeg was er al, ze waren de camera's en de microfoons aan het opzetten. In de hoek stond een tafel vol met heerlijk eten, dat is dan weer een pluspunt aan deel uitmaken van de MTV crew. De kamer was lekker koel, had blauwe verlichting en overal stonden gigantische stoelen en banken, er was zelfs een mini-koelkast.

De gordijnen gingen open en de arena vulde zich met allemaal gillende meisjes. De muziek begon, waardoor mijn hart versnelde. Nu ging het gebeuren, ik ga hem zien, horen, nu.

''Oh my God.'' Roep ik als de 5 jongens het podium opkomen. Zelfs van ver herkende ik zijn chocolade bruine krullen, hij stapte als tweede het podium op. ''Dat is hem, dat is Matt- uh ik bedoel, Harry.''

Max moest lachen en gaf me een flesje water.

''Je klonk dorstig.''

''Hallo, wij zijn One Direction !'' Riep Liam, waardoor ze nog harder begonnen te gillen.

''Wow, jullie hebben er zin in.'' Lacht Niall.

''Wat moeten we als eerst zingen ? Eventuele suggesties ?'' Vraagt Louis. Alle fans schreeuwde hun favoriete nummer, waardoor alle jongens moesten lachen.

''Ter ere van Harry zingen we another world.'' Kondigd Liam aan. Harry loopt richting een microfoon, maar wordt tegengehouden en naar de voorste gestuurd.

''Ik denk niet dat Shanley het zou waarderen als je me slaat.'' Riep Liam naar Harry, waardoor zijn gezicht rood kleurde. Ik hapte naar adem en keek naar Nev en Max. Ze kijken me allebei met grote ogen aan.

''Zwijg Liam.'' Zei Harry, voor het eerst vanavond, mijn maag maakte plaats voor miljoenen vlinders. Als ik eerlijk ben, vindt ik zijn stem goddelijker in het echt dan aan de telefoon.

''Gebeurde dat nou echt ?'' Vraag ik, waardoor iedereen in deze VIP-box in lachen uitbarst. Muziek kwam door de boxen. Harry begon te zingen en ik smolt serrieus van mijn plek.

Bij elk liedje luisterde ik aandachtig naar de lyrics. Ik concentreede me ook steeds op de stem van Harry, hij leek precies op de stem van Matthew, mijn hart klopten uit mijn borst.

Wat zou hij doen als hij me opeens bij de Meet en Greet ziet ?

Voor dat ik het wist was het concert afgelopen. De arena werd langzaam leger, iedereen ging naar huis, en de gelukkige waren onderweg naar de Meet en Greet.

We kregen de opdracht om even te wachten, zodat we niet omver zouden worden geduwd door hysterische tienermeisjes.In de tijd dat we moesten wachten kauwde ik op een wortel en liep ik rondjes door de VIP-box. De camera's volgde mijn bewegingen, waar ik aan gewend ben de afgelopen dagen.

Het was bijna middernacht toen de producenten ons uit de VIP-box kwam halen en ons naar richting backstage leidde. Toen we bij een grote zwarte deur aankwamen, pakte Max mijn hand. Er stonden 2 beveiligers voor. De laatste twee meisjes werden naar binnen gelaten.

Nev nam het plan nog een keer door voordat hij naar binnen ging.

Catfish ♣️ H.S.Where stories live. Discover now