Final

2.5K 175 98
                                    

Saçma bir şekilde heyecanlıydım ve sanki idolünü havaalanında görmüş bir fangirl gibi hissediyordum.

Evet, hislerimi en iyi bu şekilde açıklayabilirdim.

Olay şu ki, Shawn'ı neden buraya çağırdığımı, geldiğinde ne söyleyeceğimi dahi bilmiyordum.

Daha geçenlerde benim için sadece yeni çıkmış bir şarkıcıydı ama bana resmen benden hoşlandığını söylemişti.

Hem de benden!

Tamam, çirkin olduğumu düşünmüyordum ve bence gayet kafa biriydim ama birinin beni kanka dışında görmesi beklendik değildi.

Açıkçası şu ana kadar benimle sevgili olan kişilerle sevgili değil de daha çok kanka olarak takılmamızın mantıklı olduğuna karar vermiştik.

1-2 tanesi de şerefsizdi.

Ama bir ünlünün benden hoşlanması kesinlikle beklendik bir şey değildi.

Ayrıca buluşma sözü verdiğimiz yerde yaklaşık yarım saattir onu bekliyordum.

Belki de beyni yerine gelmiş ve benden hoşlanmadığını anlamıştır diye düşündüm ama sonra meşgul biri olması daha mantıklı geldi.

Ama bir mesaj atmak kimseyi öldürmezdi!

Oflayarak kendime milkshakein bitince gideceksin diyerek şart sunarak telefonumda bulunan araba oyunlarından birini oynayarak bir yandan da milkshakeimi içmeye çalıştım.

Milkshakeim neredeyse bitmek üzereyken bir sandalye çekilme sesi duyduğumda sonunda geldiğini düşünmüştüm ki önümde yeniden Elly'i gördüğümde tam bir yıkılış gerçekleşti benim için.

Yine mi sen?

"Hey, burada tek başına ne yapıyorsun?" dediğinde ona mantıklı bir cevap verdim.

"Milkshake içiyorum." dediğimde gülüp "Tek başına mı?" dediğinde onun aksine düz düz bakarak "Neden olmasın?" dediğimde "Her neyse," diyerek konuyu değiştireceğini belli etti. Söyleyeceği konu ya magazin ile ilgili bir şeydi ya da sevdiği çocuğun sevgilisi hakkında.

"Justin Bieber ve Hailey Baldwin'in barıştığına inanabiliyor musun?"

Bakışlarımı değiştirmeden milshakeimin son damlalarını içtim.

"Yani?"

"Aklıma gelmişken, hala Shawn Mendes ile konuşuyor musun? O günü unutamıyorum! Resmen idollerimden birisi ile kankam arkadaş! Bu ne kadar uçuk bir şey farkında mısın?"

"Hı-hı."

"Sinirlerimi bozuyorsun bak, Taylor Swift ile arkadaş olduğumu düşünsene!"

Milshakeim bittiği için pipetine işkence ederken bunu hayal edip "Lütfen Don't Blame Me'ye klip çekmesini söyle." dediğimde gözlerini devirip "Soruma cevap vermedin." dedi.

"Hayır, konuşmuyoruz. Şimdi izninle eve gidip Netflix'e kavuşmak istiyorum. Bugün Winx'in hangi bölümünü izlesem acaba?" dediğimde oflayıp "İyi, senle de bir şey konuşulmuyor." dediğinde ayağa kalkıp zaten ödemiş olduğum milkshakeimi orada bırakıp yürümeye başladım ki bir çığlık duydum.

Elly'den gelen bir çığlık.

"AMAN TANRIM SHAWN MENDES BURADA! Bir dakika Shawn Mendes neden burada?"

Gözlerimi kapatıp sabır diledim. Elly neden yine burada olmak zorundaydı?

"Selam, seni yeniden görmek güzel. Madilyn nerede biliyor musun?" dediğinde ikinci bir çığlık geldi. "SHAWN BENİ YENİDEN GÖRDÜĞÜ İÇİN MUTLU! Madilyn şuraya doğru yürüyordu."

Adım sesleri gelirken kafenin üst katında çok kişi olmadığı için şükrettim.

"Hey, beni bekleyeceğini düşünmüştüm." diyen Shawn'a dönüp "Gecikeceğini mesaj atabilirdin." Saatime bakıp gözüne gözüne sokup "1 saat oldu!" dediğimde "Üzgünüm, işler uzadı. Her neyse onu bunu bırak da sen bana ne söyleyecektin?"  dediğinde bunu unuttuğumu fark ettim.

"Ben de bilmiyorum." dediğimde Shawn ürkütücü bir sırıtışla "Bence biliyorsun." diyerek bana bir adım daha yaklaştığında ben de bir adım gerileyerek. "Ne yapıyorsun?" dediğimde "Mesajların açıklayıcı olduğunu sanıyordum. Senden hoşlandığını yüzüne de mi söylemeliyim?" dediğinde bizi bir Marvel filmi izliyormuş gibi izleyen Elly çığlık atıp "SHAWN MENDES KANKAMDAN MI HOŞLANIYOR?" dediğinde onu takmayıp bir süre boş boş Shawn'ın suratına baktıktan sonra "Neden benden hoşlanıyorsun, manyak mısın?" diye bir tepki verdiğimde böyle bir tepki beklemediğinden emindim.

Gülüp "Neden hoşlanmayayım? Güzelsin, eğlencelisin ve bence gayet iyi anlaşıyoruz. Ayrıca zaten eğer bir ilişkiye başlarsak değişen bir şey olmayacak çünkü genelde aynı yerde fazla uzun kalamıyorum." dediğinde "Bir yerde fazla uzun kalamıyor olman ilişkimiz için neden iyi olsun?" dediğimde Shawn dediğimden çok bir noktaya odaklandı.

"İlişkimiz dedin! Bu senin benim sözlü olarak dile getirmediğim çıkma teklifini kabul ettiğin anlamına mı geliyor?"

Oflayıp "Çok saçma yerlere takılıyorsun." dediğimde dikleşip."Tamam, bunu Wattpad karakter usulü yapalım." dediğinde kafamın karıştığını belli eden bir bakış attığımda o yaşı en fazla 12 olabilecek kıza dönerek "Gözlerini kapa." dediğinde kaşlarımı çatarak ona bakmama izin vermeden beni öpmeye başladığında affaladım.

Elleri yanaklarımda beni nazikçe öperken Elly'den yine bir çığlık geldi. "SHAWN MENDES KANKAMI ÖPÜYOR!" dediğinde Shawn'ı ittirip "Bir sussana be herkesi başımıza toplayacaksın!" diye bağırdığımda Shawn gülüp "Hâlâ bir cevap alamadım?" dediğinde ben de ona bilmiş bir bakış atarak "Ben bir teklif almadım, itiraf aldım ama." dediğimde gülüşü arttı.

"Pekala." diyerek duruşunu düzeltti ve cama yaklaşarak "Madilyn, benim sevgilim olur musun?" diye bağırdığında şaşkınlıkla ona baktım.

"Bu iğrenç derecede romantikti, bir daha yapma." dediğimde gülüp "Hâlâ cevap bekliyorum." dediğinde gülüp az önce uyardığı çocuğa dönerek "Gözlerini kapa." dedim.

Ve bu sefer Shawn'ı öpen ben oldum.

Ve Elly bağırdı. "Shawn Mendes artık benim eniştem!"

Gülüp Shawn'dan ayrıldığımda bir süre birbirimize salak salak sırıtarak baktıktan sonra ona dönüp "Hâlâ gizemini saklayan bir şey var." dediğimde "Nedir o?" dediğinde bana attığı ilk mesajı taklit ederek konuştum.

"Neden rehberinde varım?"

————

saçmaydı dimi

Hikaye hakkında genel görüşünüzü buraya yazabilir misiniz?

Epilog muydu prolog muydu işte ondan yazacağım bir de, kütüphanenizden çıkarmayın yani dşwhşqhşhwd

Başta Songs olmak üzere diğer hikayelerime de bakarsanız çok mutlu olacağım, sizi love.🌸

WHATSAPP STORY / MendesWhere stories live. Discover now