12.Bölüm

205K 7.2K 959
                                    

∞Tanem∞

"Aaa Yağız hıgh gelmiş." Karşımda 4 olarak gördüğüm Yağız bana sarılan çocuğa yumruklarını indirirken kahkaha atmaya devam ettim.Araf ve Özgür denen çocukta aynı şekilde Simaya ve Almiye sarkan çocukları öldürmekle meşguldüler.4'lü Simay kollarını göğsünde birleştirmiş Arafa baygın bakışlarla bakarken,2'li Almi aynı ben gibi kahkaha atmakla meşguldü.

"Zaaaaa Tiplere bak.." Bar kalabalığı etrafımızda çember oluştururken karnımı tutarak kahkaha atmaya devam ettim.Bu komikti.asdfghjasdfghj

"Özgür,kızları arabaya götür.Bizde geliyoruz." Yağız zaten yerde baygın yatan çocuğa tekrar yönelirken sarsak adımlarla yanına gidip kolundan tuttum.

"Dur." Kelimeler yamuk çıktığı için 'deur' da demiş olabilirim.Mazur görün..

"Ne var lan.!!!" Yağız korku filmlerindeki kurt adamlara benziyodu.Damarları şişmişti ve sinirliydi.Ona aldırmayarak baygın yatan çocuğa yaklaştım ve sağ ayağımdaki topuklu ayakkabıyı çıkararak göğsüne koydum.

"Benden sana bi hatıra,pambık prens.." Bi dakka.Pambık prenste ayakkabı yoktu.Öpücük vardı.

"Şimdi seni öpücem ve uyanıcaksın pambık prensim." Tam çocuğun dudaklarına yaklaştım öpüyorum ki..

"Siktirgit tanem!!!" Yağız kolumdan tutarak beni geri iterken tek ayakkabı olduğum için biraz sendeledim.

"Özgür götür şunları şurdan yoksa elimden bir kaza çıkıcak.!" Özgür,Almi'nin ve benim koluma girerek çıkışa sürüklerken Çift Simaya baktım.Herzaman ki gibi Arafla tartışıyodu.Bok yarıştırır gibi dövüş yarıştırıyolardı amk.

"Özgüüüüür cicişiiiim" Almi yayık yayık özgürün üstünde debelenirken kıkırdadım.

"Almi,seninle sonra konuşucaz.Şimdi yürü.!!!"

"Ooo Özgür lafı koydu.." Diye böğürerek slogan atarken barın dışındaki birkaç göz bize çevrildi.Almi'nin aniden kendini yere atıp ağlamasıyla neredeyse kafa üstü düşüyodum.Yüz üstü yatarak ellerini ve ayaklarını yere vururken ne yalan söyliyim arkadan Çanakkale denizi gibi poz veriyodu.Özgür beni bırakıp biyandan almi sakinleştirmeye çalışırken,biyandanda kıçını kapatmaya çalışıyodu.Yazık valla acıdım çocuğa.Tövbesst..

Bu fırsattan istifade karşıdaki siyah spor arabaya bir fil misali koşarak-iki kez yere kapaklandı-üstüne çıktım.En tepesine vardığımda zaferle sırıtarak ayağı kalktım.Ortalıktaki çoğu erkek etrafımda toplanırken sanki yanımda direk varmış gibi dönmeye başladım.Ayağımda yetim kalmış topuklumu çıkarıp kalabalığın arasına attım.Birkaç ıslık ve tezahurat yükselirken sırıtarak bacağımı uzattım ve parmaklarımı üzerinde gezdirdim.Tam fermuarıma yöneliyodum ki Bir çift el beni belimden tutarak aşağı çekti.Yağızın kucağına düşerken romantik bir an bekliyodum ama olmadı.Yağız sağolsun.

"Lan rahat duramıyon mu sen!! Katil mi etcen kızım beni.!!" Kahkahamı bastırarak tepinmeye başladım.

"Karışma bana hıgh ne istersem hıgh onu yaparım hıgh." Tam cevap vericekti ki Arafın kükremesiyle otarafa döndük.Araf içerdeki adam kesmedi galiba bu seferde badigarta dalmıştı.Heee şimdi hatırladım.

"Bunu niye dövüyo şimdi.?" Yağız merakla mırıldanırken işaret parmağımı kaldırdım ve cırlamaya başladım.

"Ben biliyorum,ben biliyorum.Örütmenim beni kaldırın.." Yağız gözlerini devirerek kafasını salladı.

"Çünküüüü Badigart ve Simay güzel bir gece geçiriceklerdi.Hihihi" Kendimi bian 'didi' reklamındaki teyze gibi hissederken kıkırdamaya devam ettim.

Mafyalar Tesadüfü SevmezWhere stories live. Discover now