Bölüm 8

4.6K 236 39
                                    

Saatler geçmişti ama Yoongi hala eve gelmedi. Havanın karardığından emindim.Artık bünyem çökmüş durumdaydı. Kaçırıldığım zaman da böyle olnuştu. Bünyem fazla korkuya dayanamıyordu. Yavaş yavaş etrafı bulanık görmeye başladım. Kapıyı yumrukladığım için yaralanan ellerim de kötü hissetmemi daha fazla tetikliyordu. Evin kapısının açılma sesini duydum ama gerisi karanlık.

Yoongi'den

Eve geldiğimde başım feci ağrıyordu.
Hiçbir şey düşünmeden direkt olarak odama çıkıp yattım.

Sabah uyandığımda baş aşrım hala vardı ancak çok şiddetli değildi. Go Ara odada yoktu. Yemek hazırlamak için aşağı inmiştir diye düşündüm.
Aşağı inip her tarafa baktım ama hiçbir yerde yoktu. Nereye gidebilir diye düşünürken onu dün bodruma kilitlediğim aklıma geldi. Zaten doğru düzgün hiçbir şey yiyip içmezken bir de 24 saatten fazladır aç ve susuz kaldı diye düşündüm. Hemen bodruma indim. Kapıyınaçyığımda yerde elleri kan içinde baygın bir şekilde yatmasını tabiki beklemiyordum.
Onu hemen kucağıma aldım ve arabaya götürüp en yakın hastaneye sürdüm. Go Ara'yı odaya aldılar ve ben de 1 saattir doktorun çıkmasını bekliyordum.

Doktor
Merhaba Yoongi Bey ben Go Ara Hanım'ın doktoruyum.

Yoongi
Merhaba doktor bey onun nesi var.

Doktor
Bakın yanlış anlamanızı istemem ama GonAra Hanım kaç gündir ne bir şey yemiş ne de bir şey içmiş. Ve aynı zamanda ellerindeki yaralar...
Dikiş atmamız gerekti.
Lütfen beni yanlış anlamayın ama bu sadece bir yere sürekli vurduğu  zaman olucak şeyler. Mesela evde eşinizle sorun yaşadıysanız kavga falan...

Yoongi
Ne demek istiyorsunuz açık konuşur musunuz?

Doktor
Bakın benim kızım eşiyle anlaşamadığı için eşi onu günlerce bir odada kilitli tutuyırmuş. Tabi ben bunh öğrenince hemen kızımı yanıma aldım ama benim kızım da birkaç kez aynı durumda yanıma geldi. Eğer siz de onu kilitleyip aç falan bıraktıysanız bunu şimdi itiraf etmeniz sizin iyiliğinize olur. Umarım beni anlamışsınızdır. Birazdan polis gelip ifadenizi alıcak. Kusura bakmayın ama bunu polise söylemek zorundaydım. Go Ara Hanim'ın da kızımla aynı zorlukları yaşamasını istemiyorum.

Yoongi
Peki doktor bey ben polise ifade veririm. Lütfen ona iyi bakın.

Doktor
İyi günler.

Yoongi
Size de.

Doktorla konuştuktan sonra GomAra'ya yaptıklarımı düşündüm.
Evet onun bir suçu yoktu ama benim de bir suçum yok. Eğer ben onunla evlenerek bedel ödüyosam o da ödemeli.
Bana seslenen polis yüzünden düşüncelerime ara verdim.

Polis
Siz Yoongi Beysiniz değil mi?

Yoongi
Evet benim.

Polis
Sizinle Go Ara Hanım hakkında konuşmak istiyoruz. Lütfen olay çıkarmayın ve ifade için bizimle polis merkezine kadar gelin. Doktor bunun bir tür işkence sonucu olduğunu söylüyor. Yani Go Ara Hanım'ın durumunun.

Yoongi
Peki gidelim.

ALIN SİZE YB

ZORAKİ EVLİLİK (MYG)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin