Youre My Missing Piece ♡ - Part 15:

82 4 0
                                    

''I AM SEE A ! I AM SEE A !''ik schrok me rot, wow wat is dit, ik stak mijn hoofd buiten mijn slaapzak, Kroop snel er snel uit en zag ivette staan dansen met een grote radio die ook in haar tijger print tas paste. Mandy en Tysha waren ondertussen ook wakker geworden. 'what the hell ben jij aan het doen!'' riep mandy naar der toe. Ivette reageerde niet. '' YEAH I AM SEE I ! WOEHOEE THANKYOU SO MUCH PEOPLE !''begon ze uit te roepen. 'IVETTEE!! MENS DOE IS RUSTIG WAAR BEN JIJ MEE BEZIG'. en opeens werd een klein slapperig hoofdje eindelijk wakker. 'yo hea wat doe ik hiero?''zei ze met een slaperig gezicht. ''dude praate niet zoo goors ofzo''zei tysha tegen der. ''ivette je was i am see i aan het zingen''. ''ooooohh hoe dan?''. WE keken ekaar allemaal lachend aan. Ik kamde mijn haren door, kleede me aan, en liep richting het toilet gebouwtje met tysha. We hadden ons klaar gemaakt, en liepen samen weer terug naar onze tent. totdat we samen stil bleven staan. Alle boys zaten met een groepje meiden aan het luch tafeltje. ''hoezo zitten daar meiden?''vroeg tysha terwijl ze me verbaasd aankeek. In het midden van de tafel lag een fles. Daan was aan het draaien, toen die owen aanwijs. Ik kon het niet geloven wat ik net voor mijn ogen zag. Owen bekte gewoon met een ander. Wat doet hij nou ik was tog zijn vriendinnetje?. Tysha zag het ook en sloeg een arm om me heen. ''wat een aardappels vieze neger dat hij is!''. Ik knuffelde haar en zij trooste me toen er een traan over mijn wang rolde.

Ivette en mandy kwamen naar me toe rennen. 'omg jos waarom huil je?!'vroeg mandy aan me. ''owen en de andere boy waren flesje aan het draaien en toen zagen we owen met een ander meisje beken. Ivette mandy en tysha sleurden me mee naar het middenplek op het grasveld waar de jongens zaten. ''ey vieze neger''riep ivette naar ze doe. Mandy ging achter m staan en duwde m het bankje af. ''nou nou jij durft wel eh!''riep tysha naar m toe. Rein daan en nils keken ons allemaal verbaasd aan. '''beetje met iemand anders gaan zoenen eh'!''riep mandy naar m terwijl ze hem een klap gaf. ''of was je aan het tongen? lekker met die tong naar binnen als je beter wilt kijgen owen ga dan gewoon naar een steegje ofzo!''voegde ivette eraan toe. ''auw! auw! joshinca help me''. ''sirieus Donder op!''. ''joshinca wacht ik kan het uitleggen''. ''ik hoef geen uitleg van je! ga maar lekker verder zoenen met dart wijf! ik wil je nooit meer zien!''en ik draaide me om en rende weg het bos in.

Ik rende en rende en rende steeds dieper het bo in. Ik kon het niet geloven dat hij dit had gedaan. Mijn tranen werden steeds groter toen ik struikelde over een tak waardoor ik op de grond viel. Ik barste in tranen uit en hoorde iemand me roepen. ''joshincaa! jos! lieverd! aub waar zit je !''. Ik hoorde aan zijn stem dat het owen was. Maar ik kon me geen stap meer verzetten. Ik was hellemaal machteloos alles deed pijn, mijn enkel,mijn tranen, mijn hart. ''joshicna! daar ben je omg gaat het lieverd!''riep hij en hij kwam naar me toe rennen, toen die me optilde en ik weer in zijn armen lag. ''nee owen til me niet op''. ''het moest van de andere jongens lieverd, sorry het spijt me, ik hou van je en wil je niet kwijt''. Hij had tranen in zoon ogen waarvan een over zijn wang rolde. IK keek m aan recht in zijn ogen. Wow dit was een andere owen, niet die stoere leuke jongen. Maar je kon zien dat hij nu echt verdriet had. ''maakt niets uit owen, heb je er echt spijt van?''vroeg ik aan m. Hij knikte en zei ja. Ik omhelsde hem stevig. ''beloof me never vreemd tegaan''. ''dat beloof ik''zei die en hij gaf me een kus. ''ik hou van je''. ''ik ook van jou''.

Your My Missing Piece ♡Where stories live. Discover now