Inceputul

11 0 0
                                    

Helena~

Mă pregăteam sa merg la ziua de naștere a unei prietene bune inca din copilărie.
Ies din dus, și îmi aplic un strat mic de fond de ten, rimel, tuș, pudra și ruj roșu. Îmi iau o rochie mulată neagră cu bretele și ma încalț cu o pereche de pantofi cu toc. Îmi fac parul ondulat și ies din casa. Sun la taxi și pornesc spre locul unde se ținea evenimentul.
Ajung și observ ca erau multe persoane pe care nu le cunosteam personal.

— Te-ai gândit sa apari? spune Silvia râzând, deja fiind putin amețită.
— Puteam eu sa lipsesc? La multi ani! spun și ii dau cadoul pregătit de mine. Era o cutie de make-up neagră ce avea machiaje imprimate pe ea, iar înăuntru erau o mulțime de produse make-up pierdute printre bilele colorate, un parfum și un trandafir alb criogenat.
— Mulțumesc, draga mea! Ma bucur ca ai venit.

O ajut sa duca cadourile intr-o încăpere, iar când sa ies, ma izbesc de un tip cu cămașă neagră, pantaloni de aceeași culoare, cu ochi căprui, cu gene ce le vedeai de la o posta și cu parul aranjat in sus. Avea o privire căreia nu-i puteai rezista. Nu schița niciun zâmbet, dar se blocase pentru câteva secunde si se încruntase de parca încerca sa-și amintească ceva.

— Îmi cer scuze! spun balbaindu-ma, dar el trece pe lângă mine fără sa-mi zică ceva. Îmi revin din starea aceea și ma duc la masa lângă persoanele pe care le cunoasteam.
După ce am salutat și am făcut cunoștința cu câteva persoane, dau un shot cu doua prietene, apoi mergem pe ringul de dans, urmându-ne și alte persoane. Am început sa dansam pe melodiile pe care dj-ul le punea.
După câteva minute bune de dans, am mers împreuna cu Silvia intr-o încăpere sa facem poze. Băiatul de care m-am izbit mai devreme s-a oferit sa ne facă poze. Situația era putin cam incomoda pentru mine, datoria acelei întâmplari, dar n-am mai băgat de seama și am zâmbit la poze. Ma uit mai atent la el și observ ca-l mai văzusem la sala de forța. Și aveam o simpatie pentru el, chiar dacă nu am vorbit niciodată. Am mers înapoi pe ringul de dans și observasem ca stătea de vorba cu alti băieți, uitându-se la mine foarte serios. Eu zâmbeam, crezând ca îl voi face și pe el sa schițeze unul mic și din fericire am reușit, dar a fost un zâmbet scurt.
In fata mea apăruse un băiat mai înalt ce m-a luat de mâna și a început sa danseze pe lângă mine. Am zis sa accept, pana la urma e doar un dans. Acel băiat, in care m-am izbit, se uita numai la mine de data asta încruntandu-se, dar nu am băgat de seama și am continuat sa dansez.

— Hai la o tigara. ii spun unei prietene pe nume Adina.
— Stai sa-mi iau pachetul. Așteaptă-ma afara.
Ies din local și ma pun sub un acoperiș, deoarece ningea super tare. Îmi aprind o tigara și apare și Adina.
— Auzi? întreabă ea
— Ce anume?
— Asculta! spune și încep sa-mi pun semne de întrebare când aud urlete ce păreau a fi de fata.
Deasupra localului era un hotel despre care se auzise ca sunt oameni care duc fetele forțat sa ii satisfacă. Deja începea sa se audă și cum striga după ajutor plângând, asa ca am pășit pe niște scări ce duceau spre intrarea in hotel.

— Ești nebuna? Eu zic sa chemam poliția.
— Pana ajunge poliția fata asta moare și învie de 3 ori, eu nu pot sta asa.
— Și ce crezi ca poti face? Stai măcar sa-i chem pe băieți. spune și intra înăuntru.

Am intrat in hotel. Ma duc la receptie și aștept sa vina cineva, dar in zadar. Am intrat in lift, apăsând pe butonul ce indica etajul 3, de unde se auzeau zgomotele puternice. Nu mi-a mai pasat de nimic in acel moment, aveam in cap doar țipatul acelei fete. Ajung in dreptul camerei și dau sa intru, dar cineva ma prinde si imi pune mâna la gura.

...

✔️ Primul capitol.
Aștept părerile voastre in comentarii.
💫

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Dec 15, 2018 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

First And Last Love Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum