2.Bölüm

4.9K 77 14
                                    

Eliz'den
Kerem... Benim en hassas noktam olabilirdi şu hayatta. Ailem yaklaşık 4 yıl önce vefat etmiş ve ben 17 yaşımda daha reşit bile değilken kimsesiz kalmıştım. Ağır bir depresyon geçirmemiştim daha doğrusu geçirmemeye kendimi zorlamıştım. Eğer depresyona girip hiçbir şey  yapmasaydım hayatım mahvolacaktı. Bu 4 yıl boyunca çok çabaladım ve liseyi bitirdim hemde annemden kalan moda evinde işleri yürütmeye devam ettim. Üniversiteyi açıktan devam ediyorum. Böylesi hem daha kolaydı hemde zaten bir işim vardı ve burda oldukça başarılıydım.

Asıl konuyu merak ediyorsunuz, Kerem.
O benim hayatıma giren en güzel şey belkide. Ancak evli ve bir çocuğu var, ama bu bir süre sonra inanın umurunuzda olmuyor bile.  O 34 yaşında benden tamı tamına 13 yaş büyük bir adam. Ve ben bu adama aşığım, yaşın bir o kadar da önemi yok bence...

Dün attığı en son mesajdan sonra ona cevap vermemiştim ve onu oldukça merakta bıraktığımı biliyordum. Fakat şuan da ona karısı hakkında birşey söyleyemezdim.
Zamanını beklemeliydim.

Kerem bana kendisi aşık olacaktı.  Ve şimdi yola koyulma vakti Eliz Hanım. Sonuçta birlikte çalışmanız gereken bir proje var Kerem Bey'le ...

Dolabımın başında yaklaşık olarak karşısında sadece 10 dakika geçirmiştim. Hem cüretkar derecede açık hemde yaz ayına uygun bir elbiseydi. Kerem'in ilgisini çekeceğinide kestirebiliyordum az çok.

Gerçi karısına hiç açık şeyler giydirmiyordu, herhalde kıskandığından ve karısıda ona boyun eğemediğinden istediğini yaptırıyordu. Fakat çok yakında Kerem hem bana sırıl sıklam aşık olacak, hemde istediğim herşeyi yapacaktı. Ah bu onu kandıracağım anlamına gelmiyor. Ben Kerem'i gerçekten seviyorum ve karısının nasıl bir insan olduğunu öğrendiğinde herkes bana hak verecek.

Çok oyalanmadanda kıyafetlerimi giydikten sonra hazırdım. Pekala kızlar bordo en az siyah kadar her zaman seksi dir.

 Pekala kızlar bordo en az siyah kadar her zaman seksi dir

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Fotoğraftaki kişi Eliz değildir. Kıyafet ve saç makyaj  gösterimidir.)

Kerem'den

Her zaman modaya uygun ve şık giyinmeyi seven bir erkek olmuşumdur. Bu nedenle çeşitli modacılarla çalışmıştım ancak belli bir süre sonra hep aynı rutinle aynı parçalarla devam ediyorlardı. Bu Kerem Haznedar soyadına asla yakışmazdı. Bu nedenle asistanımdan yeni bir modacı bulmasını ve bu sefer farklı olmasını istemiştim ve bulmuştu. Yani en azından şuanlık öyleydi. Holding'te oturmuş Eliz Akın'ı bekliyordum. Bakalım denildiği kadar varmıydı?

Yaklaşık yarım saat sonra telefon çalmış ve sekreter Filiz Hanım'ın geldiğini söylemişti. İçeri almasını söylemiş ve camın önüne geçmiştim. 1 dakika bile geçmeden kapı tıklanmış ve içeri girmişti. Arkamı dönüp  baktığımda gördüğüm kadın gerçekten çok güzeldi. Fazla güzel. Kendine gel Krem karın şuan bunları duysa kıskançlık krizlerine girerdi.
"Merhaba, Eliz Akın."
Deyip elimi sıkmıştı.
"Merhaba, Kerem Haznedar oturun lütfen" demiş ve bende masama geçmiştim.

METRES Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin