Bölüm-26 Mutlu Olmak.

413 16 4
                                    

Ege kapının önünde duran beni ezip geçerek resmen Nur’un üzerine atlamıştı.Öpüyordu , kokluyordu.Kıskanmıştım.Hemde fazlasıyla.Ve tabi ki ortada nelerin döndüğüne dair hiçbir fikrim de yoktu.Bu kız mezarından hortlayıp gelmiş olamaz ya. Nur Ege’den ayrıldı ve dudaklarına yapıştı.Bilin bakalım Ege ne yaptı ? Tabi ki karşılık verdi. Hemde gözümün önünde.

İkisinin öpüştüğünü görünce Deniz’in gülen yüzü bir anda şaşkınlık belirtisi almıştı.Ve inanmayan gözlerle onlara bakıyordu.Orda biraz daha durursam Nur’un bu sefer gerçekten öleceğini fark ettim.Çünkü kafasını koparacaktım.Ege ve Nur için içimden haince işkence planları kurarken odama çıktım ve ceketimle cüzdanımı alıp dışarı fırladım.Ve tabi ki telefonumu evde bıraktım.Biliyorum Ege’nin umrunda olmayacaktı belki ama muhtemelen Deniz ve Esin peşime düşeceklerdi.

Yürüdüm.. yürüdüm.. yürüdüm… nefesim kesilene kadar koştum sonra. Hırsımı bir şekilde atmam gerekiyordu.Daha iki gün önce herşey fazla güzelken şuan herşey fazla garip değil miydi ?

---Esin’in ağzından—

Ahh be Ege ne yaptın sen ? Nur’u görünce çok sevinmiş olabilirsin ama Özgür’ün gözleri önünde Nur’u öpmekte ne demek ? Tamam Nur’u bende çok severdim ama onunla hiç Özgür’le olduğum gibi olamadım ben.Nur’un hep insanları küçük gören , kendini beğenmiş bir tavrı vardı. Özgür öyle miydi peki ? Tabi ki hayır.İçi dışı bir.Herkese eşit davranan mükemmel bir kızdı.Şu an gerçekten Nur’un geldiğine sevinemiyordum. Çünkü Özgür’ü kaybedebilirdim. Özgür benim kardeşim gibi olmuştu ve şimdi onu korumak zorundaydım.

‘’Ege sen ne yaptığını zannediyorsun ? ‘’ dedim çemkirerek.Bir yandan da Ege ve Nur’u ayırmıştım.

‘’Ne yapıyormuş ki Ege ? Biz iki sevgili birbirimizi çok özledik sadece’’ diye lafa atladı Nur.Sevgiliymiş.Sikiyim sizin sevgililiğinizi.

‘’Nur ben buraya gelmeden önce sana elli kere anlatmadım mı Ege’nin sevgilisi var diye ? ‘’

‘’Evet anlattın ama Ege’nin benden başka sevgilisi olamaz.Olsa olsa günlük yattığı kızlardan biridir.’’

‘’Nur bilirsin seni severim ama düzgün konuş Özgür hakkında’’ dedim tekrar çemkirerek. Ne zannediyordu bu gerizekalı kendini ?Ege bey Özgür’ü yeni hatırlamış olacak ki deli danalar gibi bütün evin içinde ordan oraya koşup Özgür’ü aradı. Bulaşık makinasının içine bile baktı siktiğimin beyinsizi.

‘’Özgür nerde ?’’ diye sormayı yeni akıl etti gerizekalı Ege.

‘’Gitti.’’

‘’Ne? Nasıl ? Nereye? Neden bıraktınız ? ‘’

‘’Ne yapsaydım Ege kızı tutup sevgilisinin , eski sevgilisiyle öpüşmesini mi izletseydim ha ? ‘’ diye bağırdım olanca gücümle. Ve kendimi evden dışarı attım.

---Özgür’ün ağzından---

Geçen Ege’nin beni öptüğü ve ilk beni sevdiğini söylediği parka gelmiştim. 4 saattir aralıksız ağlıyordum. Gece 11.30 olmuştu ve artık eve gitmem gerektiğinin farkındaydım. Ayaklarım geri geri gitsede eve doğru yürüdüm.Ne tür bi manzarayla karşılaşacağımı bilmiyordum. Umarım amcamlar gelmişlerdir. Eve gittiğimde anahtarı almadığımı farkettim ve kendime bir güzel küfrettim. Zile bastığımda kapıyı açan Nur’du.

‘’Aaa sen yine ne istiyorsun ? Ege paranı vermedi mi yoksa ? ‘’ dedi o cırtlak sesiyle. Dışardan gören muhteşem aklı başında bir kız olduğunu düşünebilirdi ama bu gerizekalının teki olduğu gerçeğini değiştirmiyordu. Hiç bir şey demeden  Nur’u kenara ittim ve içeri girdim. Amcamlar gelmişti. En azından istediğim bir şey olmuştu ha ?

BU BEN MİYİM ?Where stories live. Discover now