cap 7

945 47 5
                                    

Ajung acasa. Nu era nimeni. Ma duc sa imi fac un dus. Apa era asa buna. Cand termin observ ca am multe apeluri pierdute. 1 de la mama si 39 de la iubitul meu. A fost atat de ingrijorat. Il sun.

-alo? azuchi? Esti bine?
-da iubi. Doar ca miam facut un dus.

El tacea.

-Esti...ok?
-uite cum facem. Esti singur acasa?
-da
-si mai bine. Ramai acolo si vin si eu ca sa facem un dus impreuna.
-ce? Ai inebunit?
-nu,sunt nebun dupa tine.

Cuvintele lui mau facut sa rosesc. Idee asta chiar imi placea. Ce zic eu? Nu ,nu imi place,bine piare puti. Nu deloc.

-Esti bine? alo? Azuchi?
-aaa ...ce? Da da sunt bine.
Ii inchid. Oare sa il astept,oare sa ma imbrac? Presimt ca o sa imi iau viol. Sigur. Tot vorbesc in mintea mea,pana cand aud soneria de la intrare. Ma duc si deschid. Era iubitul meu. Eu eram doar in boxeri . El ma priveste. Se uita putin in ochi mei si dupa aia isi indreapra atentia spre membrul meu acoperit doar de boxeri. Isi musca buza. Cred ca lam excitat. Era asa dragut cand se excita. El era mereu dragut. Stai oprestere minte. Nu e adevarat.Lalalalalal. Nu aud. Lalalalalala.

-Um...ma inviti in casa?
-aaa,desigur. Intra.

Inchid usa.

-deci...
-am venit aici pentru a face o baie cu tine.
-*rosesc* Dar....eu....

Nu mai apuc sa zic nimic ca ma trage de mana si ma taraste pana sus. Ma baga in baie. Vreau sa imi dau cu frica boxeri jos,dar el imi ia mana. Se pune in genuchi si incepe sa imi dea boxerii jos cu dinti. Eu rosesc. Mi da jos. Acum el uitanduse pervers la jucaria mea. Incepe sa o sarute. Gem usor muscandumi buza. Vrea sa continua,dar eu il opresc. Se dezbraca si el. Cand isi da pantaloni jos observ ca i sa sculat. Si ca o are asa de mare.

Skip time
Terminam dusul,el tot dorind sa faca lucruro perverse,eu oprindul. Pleaca cam suparat. Il trag mai aproape si il sarut. Zambetul i se zari imediat. Dupa 10 minute de la plecarea lui. Au ajuns si parintii mei. Ma bucur ca nu neau prins. Ieri la cina aflasem ca ei sunt homofobi. Inca nustiu cum sa le spun. Mie teama. Iubitul meu deja lea spus parinti lor sai,ei fiind de acord.

Hey,scuzati ca nu am mai postat. Imi pare rau. Am tot scris iubit deoarece am uitat cum il cheama. Imi pare rau ot greselile gramaticale. Spor la citit. Va pup.😘😘😘😘

Infinitul...*yaoi*Where stories live. Discover now