4

23.4K 839 252
                                    



Sabah uyandığımda kendimi bir garip hissediyordum . Sonuçta yalandan da olsa ben bugün evleniyordum . Saat daha erkendi ama erkenden kuaföre gideceğimiz için yataktan kalktım .

Elimi yüzümü yıkayıp üstüme rahat bir eşofman takımı giyindim . Saçlarımı da tepeden sıkıca topladım . Son olarak çantamı da alarak odamdan çıktım .

Son kez kaldığım odam .

Aşağı indiğimde annemler ve Jungkookun annesi hazır bir şekilde salonda duruyorlardı . Benim geldiğimi gördüklerinde kahvaltıya geçtik .

Kahvaltımızı hızlıca yaparak evden çıktık ve kuaföre gittik .

~JUNGKOOK UN AĞZINDAN ~

Bugün benim en özel günümdü. Çünkü sevdiğim kadın ile evleniyordum . Ben onu 4 yıldır tanıyordum , onu ilk üniversitede görmüştüm . Ben ikinci sınıfa geçmiştim ama o daha yeni başlıyordu birinci sınıfa . Uzaktan uzağa hep onu izledim . Yanına gitmeyi çok denedim ama hep kardeşi ile birlikteydi .

Ama en sonunda kader bizi bir araya getirmek için fırsat vermişti . Babası babama hastaneye ortak olma fikrini sorunca babam da bana sormuştu , bende evlenme fikrini ortaya attım ve o da kabul etti her ne kadar başta anlamada da .

İşte bugün de sonunda ona kavuşacağım o her ne kadar beni sevmese de illa ki bir gün sevecektir diye düşünüyorum .

Düğün saatine 2 saat kala onları kuaförden almaya gittim. Gördüğüm şey ile ağlamak istedim çünkü o çok güzel olmuştu . Hemen yanına gittim .
"Çok güzel olmuşsun ."
"Teşekkür ederim ." diyerek masumca gülümsedi .

"Sen de çok yakışıklı olmuşsun ." dediğinde ben de ona gülümseyerek teşekkür ettim .

~SUN Hİ NİN AĞZINDAN ~

Beni almaya geldiğinde çok tatlı gözüküyordu ama sadece tatlı .
Daha sonra arabaya binip düğünün olacağı yere geldik ben ilk kez görüyordum çünkü annemler ve Jungkookun ailesi bize sürpriz yapmışlardı ..

 Daha sonra arabaya binip düğünün olacağı yere geldik ben ilk kez görüyordum çünkü annemler ve Jungkookun ailesi bize sürpriz yapmışlardı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kumsaldaydı , zaten ben de hep düğünümün kumsalda olmasını isterdim . Ama sevdiğim insan ile .

Gelin odasında otururken odaya Sung girdi onla uzun süre sarıldıktan sonra nikah başlıyordu ve ayrıldık .

Herkes yerini aldığında nikah memuru ilk Jungkook a sordu ve "evet" dedi . Bana sorduğunda biraz duraksadım ve düşündüm hayır demek için çok mu geçti ?

______________
Umarım hoşunuza gitmiştir .. Asıl olay şimdi başlıyor heyecanla bekleyin ...
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

ZORAKİ EVLİLİK |JJKWhere stories live. Discover now