hoofdstuk 6

328 26 1
                                    

~Quinty pov~

zodra ik Ashton zag wist ik niet hoe snel ik los moest laten. Hij keek woest naar Michael. "OPROTTEN!" riep Ashton naar Michael. "NU!"

ik wist niet wat hier aan de hand was . ik heb ze ruzie horen maken maar heb niet kunnen verstaan wat ze zeiden. Ashton bleef maar schreeuwen. "sorry babe" zei hij zodra Michael weg was. "Wat boeid het jou nou dat ik rook?!" vroeg ik terwijl ik mijn stem iets verhefde "Kom op Quin je weet zelf ook wel dat het slecht is." zei hij en keek me sirieus aan. " Michael is een slecht voorbeeld voor iedereen. Ook voor jou" zei hij. ik werd boos Michael is helemaal geen slecht voorbeeld! hij is hardstikke lief voor me! "HOU NOU EENS OP OVER MICHAEL DIT MICHAEL DAT! HIJ IS HARDSTIKKE LIEF EN DOET GEWOON WAT HIJ WIL! WAT BOEID JOU HET NOU DAT IK WEER ROOK ???" riep ik woest. "Weer?" vroeg ashton. ik keek hem recht in zijn ogen aan. "Quinty hoelang rook je al?" vroeg hij. "NET ZOLANG ALS DAT IK NIKS EET!" zei ik. over dat ik snij hield ik achter wegen het zal dit alleen maar erger maken. "Quinty luister..." zei hij maar ik onderbrak hem "ik heb hoer geen zin in. Ik wil niet weer zo'n speech waarin je zegt dat alles weer goed komt! Dat komt het niet okey?!" zei ik met een kwade toon in mijn stem. Hij legde een hand op mijn been "Het komt wel goe...." "NEE DAT KOMT HET NIET!" zei ik. De tranen brande achter mijn ogen. ik weet dat Ashton dit goed bedoeld maar als hij vind dat ik niet meer met Michael mag omgaan dat vind ik onzin. Ik loop naar benede pak mijn jas en liep naar buiten. "Kutzooi..." zei ik zacht en gooide de deur dicht. ik keek rond en zag alleen maar gillende meisjes en hier en en daar wat fotograven. Ik hoorde de deur open gaan en zag Michael. "Quinty!" riep hij boven het gegil uit. ik keek hem aan. hij pakte mijn arm beed en trok me door de mensen heen naar het park. "Sorry dat Ashton zo tegen je doet..." zei ik. Ik hou er niet van om sorry te zeggen maar nu was het terecht. "Het geeft niet ik had je geen sigaret aan moeten bieden..." zei hij. ik keek hem aan. "Het geeft niet... ik pakte hem aan en daar kon jij niks aan doen." zei ik en keek hem aan. hij glimlachte naar me. Ik kon er niks aan doen dat ik terug glimlachte hij is gewoon schattig. ik gaf hem een knuffel en ruikte weer in zijn nek. weer rook ik de perfecte combinatie van rook en deo. De geur waar ik verslaaft aan was.

~Michael pov~

Ashton is echt woest op mij. ik mag niet in de buurt van Quinty komen want anders doet hij me wat zegt hij. Ik geloof dat niet en trouwends waarom zal ik naar hem moeten luisteren? hij is mijn vader niet !! Ik hield Quinty vast. "wil je nog een sigaret?" vroeg ik. Ik wist dat ze er 1 wilde maar het niet durfde ofzo. "Mag dat ?" vroeg ze zacht. "Natuurlijk!" antwoorde ik haar. ze nam mijn sigaret aan. "Als je beloofd weer te gaan eten." zei ik. ik keek haar sirieus aan. Ze weet dat ik dit meen. "Ik zal het proberen" zei ze en ik stak haar sigaret aan.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kort hoofdstukje! i know!

maar beter iets dan niets toch??

xoxo mayrah

The Reason I Love You FT. Michael Clifford.Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang