Capitolul 10

2K 60 0
                                    

Mă trezesc dar mai lenevesc putin în pat , stau si ii vorbesc lui Erick. 
Să ști tati te iubeste enorm , chiar dacă nu stie de tine puiule , când o sa afle despre tine o sa fie cel mai fericit, o sa aiba mare grija de noi , chiar dacă acum nu vreau sa il vad , timpul o sa schimbe totul, noi o sa fim cea mai fericita familie din lume . Iti promit puiule .
Ma dau jos din pat si merg in baie , las hainele sa imi cada pe jos si intru in cada, dau drumu la robinet si imediat isi fac apariția picături de apă reci care sunt înlocuite cu cele fierbinți. Ma dau cu gelul meu de duș preferat , de levănțică , ma clatesc bine si apoi ies pe podeaua rece ca gheața, ma sterg , ma spăl pe dinți și pe fata , ies din baie si merg in dressing , ma îmbrac cu :

 Ma dau cu gelul meu de duș preferat , de levănțică , ma clatesc bine si apoi ies pe podeaua rece ca gheața, ma sterg , ma spăl pe dinți și pe fata , ies din baie si merg in dressing , ma îmbrac cu :

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ma asez la măsuță, imi dau cu puțin fond de ten , imi colorez sprâncenele, ma dau cu rimel si un ruj mat.  Cobor scările si aud suneria , cobor scările si deschid usa , nu era nimeni , decât:



  Cobor scările si aud suneria , cobor scările si deschid usa , nu era nimeni , decât:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Iau buchetul in casa , ma uit la el si deodată vad un bilețel, il deschid si citesc. 

Este pentru tine iubito , îmi pare rau , lasă-mă îți explic te rog , în seara asta am o treaba foarte urgență și trebuie ocup de ea , ma voi intoarce victorios , atunci o sa putem sa luam totul de la început, ma voi intoarce, ai grija de tine . Te iubesc enorm Regina mea .
                  Cu dragoste , Eduard .

Ma iubeste si eu il iubesc , mie teama diseară sper sa fie totul bine nu vreau ca suferim niciunul , il iubesc enorm , isi va da seama ca sunt eu când ma va vedea chair daca o sa am masca pe fata , ma va recunoște , sunt sigura , nu imi va face rau , ma iubeste . 
Duc florile in sufragerie si le pun putin mai sus ca sa nu le prindă King si sa le rupa, merg in bucătărie si imi fac clătite. 
Ii pun mâncare si apa lui King , iar eu mă pun să mănânc, după  ce termin ii dau vitaminele , cobor in garaj si imi iau :




Iubire periculoasă Where stories live. Discover now