WINK!

650 68 27
                                    

2. BÖLÜM

────────────────────────

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

────────────────────────

"Ceza? Lee Taeyong ne zamandan beri ceza alır oldu?" dedi Mark Lee ikisi de öğlen yemeği için masalarına otururken.

Taeyong omuzlarını silkerek cevap verip yemeğe başladı. "Derse geç kaldığım için."

Mark, sesinde küçük bir endişe tonu ile arkadaşına sordu. "Uyudun mu ki?"

"Aslında çok değil, tüm gece çalışıyordum çünkü ikiz kardeşlerimi uyutumam gerekti ve annem ile babam da çok geç saatlere kadar gelmediler." dedi Taeyong ve o sırada yemeği ile oynamaya başladı.

"Bununla ilgili ailenle konuşmadın mı?" diye sordu Mark.

Mark'ın suratına hala bakmazken kafasını hayır anlamında salladı.

Sonunda Taeyong kafasını kaldırıp arkadaşına baktığında Mark da konuşmaya başladı. "Taeyong, gerçekten dinlenmeye ihtiyacın var. Eğer kendine iyi bakmamaya devam edersen sağlığın gitgide kötüleşecek."

Bunun üzerine Taeyong arkadaşını rahatlatmak için ona gülümsedi. "Ben iyiyim, sadece daha fazla uyuyup daha kuvvetli yemeye çalışacağım."

"Güzel, cezan ne zaman başlıyor? İkiz kardeşlerine istersen bakabilirim." dedi ve sonunda o da yemeğinden ilk yudumunu ağzına attı.

"Okuldan sonra. Zaten sadece 1 saat olacakmış." dedi ve yandaki sandalyeye dönerek çantasından ödevlerini çıkardı.

Ardından tüm cafe'de bir yunus gibi tiz ses duyuldu.

Kumral ve insanın içinden ellerini gamzelerine sokma hissi getirecek kadar derin gamzelere sahip olan çocuk kolunu siyah saçlı arkadaşının omzuna atarak konuştu. "Hadi ama, gelmen gerek. Gerçekten çok eğlenceli olacak."

Siyah saçlı arkadaşı Chittaphon ve ayağa kalkarak yemeğini bitirdiği için çöpe atarken,"Biliyorum ama öğretmenin verdiği ödevleri yapmam gerek yoksa Bay Jung beni asla geçirmez." dedi.

Jaehyun, partiye arkadaşının da gelmesini ikna etmek için Chittaphon'un arkasından o da ayaklandı.

Jaehyun suratını asarak, "Lütfen! Lütfen! Hem parti Sevgililer Günü'nde. Hem belki orada biriyle yakınlaşırsın ve bu senin huysuzluğunu giderir." dedi.

"Ben biriyle yakın-" Chittaphon bir şey söylemek üzereydi fakat birine çarptığı için aniden cümlesini kesmek zorunda kaldı.

"Nereye gittiğine dikkat et, gerizekalı"

"Nereye gittiğine dikkat et, gerizekalı"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

bu biraz geç oldu kusura bakmayın. geldiğim yerde internet yok ve resmen hayat beni sınıyor. neysss okuduğunuz için teşekkür ederim tekrardan. sizleri seven kwan öpücüklerini gönderiyor muah.

WINK! || TAETEN (Çeviri)Where stories live. Discover now