33.

2.5K 136 5
                                    

 „Ak dovolíte pane." vo dverách hrdo stála Pansy. Nechápala som čo tu ona robí, myslela som že je v práci.„Madam Parkinsonová. Chcete niečo povedať?" vyzval ju jeden z poroty. Pansy bola vážená osoba vďaka jej otcovi ktorý bol veľmi dôležitý v radách ministerstva, teda pred tým než ho odviedli do Azkabanu.

„Ja radšej nie nepotrebujem aby ste ma vykázali za nevhodný slovník." Draco sa ledva udržal aby sa nezasmial. Za tu krátku dobu čo som sa s Pansy mierne zblížila som si akosi zvykla že v každej druhej vete je nejaká nadávka.„Naťahujete sa tu ako psy kto má pravdu...ale čo keby ste sa opýtali na názor toho koho sa to naozaj týka?" ospravedlňujúco sa pozrela na Draca a trochu odstúpila. Dnu vošla malá Ava.„Pansy." vyštekol naštvane Draco.

„To je v poriadku ocko." povedala Ava. Určite to mali premyslené lebo keby sa ozvala Pansy Draco by ju uškrtil.„Predstav sa nám moja milá." vyzvala ju jedna porotkyňa keď sa posadila do toho veľkého kresla v ktorom sa vypočúva.

„Volám sa Avaliyen Narcissa Pansy Malfoyová, narodila som sa 26.marca 1999 v Londýne. Môj ocko je Draco Malfoy a moja biologická mama Astoria Mariol Greengrassová ale moje skutočné mami ktoré sa o mňa od malička starali keď môj ocko nemohol sú Pansy Joan Parkinsonová a Daphne Melisa Greengrassová - Zabiniová. Od kedy si pamätám bývali sme s ockom v Los Angeles v Kalifornii a môj ocko sa o mňa staral tak ako každý obyčajný rodič aj keď na to bol sám ale zvládal všetko. Mám len 6 rokov a neviem veľa, viem však že moja rodina kedysi robila aj zlé veci aj keď sa mi tomu nechce veriť a viem že ocko aj babka boli vo väzení a dedo tam stále preto je, ale to nie je dôvod aby ste ma od mojej rodiny zobrali. Žili sme ako muklovia a môj ocko ma vždy učil že nezáleží na tom kto sú vaši rodičia ale kto ste vy a kým sa rozhodnete byť. Svoju mamu nepoznám ale nevadí mi to a nehnevám sa že s nami neostala pretože ak by to neurobila nikdy by som pravdepodobne nebývala na pláži a nebola v ockom srdci jeho jediná princezná. Vieš, bola som bez teba 6 rokov, myslím že vydržím aj dlhšie." 

Poslednú vetu povedala priamo k Astorii, ktorá bola úplne mimo. Nikto nechápal čo to práve videli a počuli. Chcelo sa mi plakať bolo to také krásne. Pansy sedela vedľa Daphne a obe sa držali za ruku lebo ony sa neudržali a naozaj plakali. Ava sa spokojne postavila a išla k Dracovi. Ten si ju zdvihol na kolená a silno objal.

„Myslím že sme skočili. Slečna Greengrassová, váš návrh sa zamieta a v žiadnom prípade nemáte právo sa opakovanie procesu." povedal sudca a silno buchol s tým svojim kladivkom. Okamžite sme s Ginny zišli dole k ostatným ktorý boli šťastím bez seba.

„Hermiona." Draco ma ihneď objal a pobozkal.„Zdá sa že máš ďalšiu mamu." zasmiala sa Pansy smerom k Ave, ktorá sa vrhla k nám. Draco ju zdvihol na ruky a druhou rukou chytil ruku mne.„Takže...vy ste...teraz akože pár?" uisťovala sa Ginny. Čakala som že sa budú aj s Harrym veľmi hnevať ale nie...oni len tak pokojne stáli a usmievali sa.

„Tak jej to už povedz lebo nezaspí." pohnal ma Harry. Spýtavo som pozrela na Draca ktorý len prikývol a Pansy nadšene vykríkla: „Pozývam vás všetkých na drink!"„Čo?"nechápala Daphne a vlastne nikto.„Teraz sa priznajte." zaškeril sa Harry škodoradostne. Absolútne som nerozumela tomu čo sa tu deje.

„Pansy s Ginny sa stavili či budete spolu."„ČO?" vykríkli sme naraz s Dracom.„Ava zapchaj uši." prikázala jej Pansy a ona si pohotovo dala ruky na uši.„Po tom prvom raze čo ste spolu spali nás akosi jedného dňa na káve napadlo že."„By ste boli vlastne celkom pekný pár." doplnila Ginny.„Tak sme sa snažili vymyslieť ako to dosiahneme keď v tom prišiel Harry domov a počul nás. Neveril že je to možné tak sme sa s ním stavili o 50 galeónov." vysvetlila Pansy a ja som neveriacky hľadela na svojich priateľov.

„To nemyslíte vážne?" vykríkla som neveriacky. „Chceli sme vám len dobre a pozrite, aký ste spolu rozkošný." usmiala sa Ginny sladko.„Od nich sa to dalo čakať sú to mrchy, ale ty Potter?" divil sa vyškierajúc sa Draco.„Nevyjadrujem sa." zasmial sa Harry.Mne sa muselo snáď snívať? Odkedy sú Pansy a Ginny také kamarátky? A odkedy do pekla Harry vychádza s Dracom? Čo sa tu do pekla deje?

DramioneWhere stories live. Discover now