22. tepki

2.9K 95 15
                                    

Çocığunuz bir kardeş ister biasımızın tepkisi
⬇⬇

Jin; kızınız koşarak yanınıza gelir heyacanlı bir şekilde okulda yaşadığını anlatır"sınıf arkadaşımın erkek kardeşi bu gün onu korudu arkadaşımı döven kişiye bağırdı bende bir erkek kardeş istiyorum" der.  İkinizde gülmeye ve daha sonra öpmeye başlarsınız jin "sen yeterki iste bebeğim sana bir kardeş hediye edeceğiz" kızınızı babaannesine bırakırsınız ve jin "emir büyük yerden aşkım" der ve gülmeye başlar..😁

🌠

Rm; Birlikte oyun oynarken oğlunuzun suratı asılır ne olduğunu sorarsanız kız kardeş istediğini söyler Namjoon oğlunun hiç üzülmemesini söyleyip sana bakış atar oğlunuzu uyuttuktan sonra Namjoon odaya gelmen için işaret yapar.

🌠

Suga; sarılmış bir şekilde uyuyordunuz oğlunuz birden odaya girer ve sizin aranıza girer ve konuşmaya başlar "ayne baba ben kız kaydeş istiyoyum" suga "neden?" "çüykü onu koyumak istiyoyum" tebbesüm edip onu öpersiniz ve oğlunuzun isteğini yerine getirirsiniz.

🌠

Hoseok; birlikte parka gidersiniz kızınız üzülerek yanınıza gelir ne olduğunu sorunca abla ve kardeş birlikte oyun oynadıklarını gösterir "bende bir erkek kardeş istiyorum" der. üzülmemesi gerektiğini söyler neşelendirirsiniz hoseok'un göğüsüne yatıp ve çocuk istediğini söylersin saçlarını okşayıp seni öper.

🌠

Taehyung ;Taehyung ve oğlunuz kahvaltı hazırlar tam mutfağa girecekken Taehyung ve oğlunun söylediklerine kulak misafiri olursun oğlunuz "baba ben kız kardeş istiyorum"  Taehyung "demek kız kardeş istiyorsun" oğlunuz "Evet evet" 
Taehyung "annenle konuşalım olur mu?" der. sen mutfağa girerek "ne yapıyormuş benim prenslerimm" dersin ayanda "Hiçç" derler ve gülmeye başlarsınız.

🌠

Jimin ; kızınız bir aile resmi çizer ve size gösterir  kızınızın yanında bir erkek çocuğu vardır kim olduğunu sorunca erkek kardeşim diye cevap verir jimin kııslmış gözlerle sana bakarak kaş göz işareti yapar.

🌠

Jungkook; oğlunuzu okula hazırlarsanız bıkkın bir şekilde size bakar "servise yanlız binmekten bıktım ben bir kız kardeş istiyorum"  der.  jungkook oğlunuzun kulağına birşey söyler ve oğlunuz gülümser kulağına ne söylediğini merak edip sorarsınız jungkook sana "yatağımızı hazıela2 bebeğim" der ve minik bir öpücük alarak gider.

🌈🌈

BANGTAN TEPKİLER Where stories live. Discover now