Bölüm 3

132K 274 59
                                    

Saxenin ağazından:
Molly gerçekten çok ağır g*tlü.İki saattir bahçede Halen ile birlikte onu bekliyoruz..Gerçekten biraz daha beklersem aq o olacak yani.
-Kızlar özürdilerim beklettim.dedi.Valla ilk defa ağzından düzgün bişey çıktı diye düşünürken Halenin sitemlerine söz konusu olduk tabi.
-Biz gelmicen sanmıštık knk yae.Valla ağaç oldum knk aq.
Halenin bu knk diyišleri beni birgûn öldürcek valla.Nese.

-Eee bugün napcaz.diye atladım hemen.

Halen -Ya daha universite kayıtları tamam deil puff.dedi yüzünde adete yatağa girip yordanla sevišesim var der gibiydi.Bu yüz tipi bizim aramızda olan birsey.(asddf)

-O zaman gelin universiteye gidek ya.Hiç istemesemde ağzımdan çıktı işte vir kere napcan mecbur.
Hemen merdivenlere yoneldik. Odalarımıza girdik.Hemen kendime bir çanta hazırladım.Tabi sadece gerekli olan malzemeleri koydum.Mesela göz kalemi favorilerimden ,ruj vb.şeyleri koyduktan sonra telefonuda giyindiğim beyaz kot şortumun cebine koydum.Bu arada üzerimdeki siyah askılı badiyi çıkarıp yerine kısa su yeşili t-shirtü geçiri verdim.

Merdivenlerden inerken azdaha halıyı öpüyodum ama son anda şansım yaver gitti ve bir el beni belimdem kavrayıp çekti.Şaka lan şaka evde erkek yokki.Bende merdivenin korkuluklarıyla idare ettim.Tabi ağzımda o an bi AHhh kelimesi çıkınca Halen merdivenden aşağıya sekerek iniyordu.Tabi huyu kurusun gülerek AHhh DeMEEE OH de BebemMM dedi.Molly de merdivenin aşağısında bize sorar gözlerle bakıyordu.Tabi ben bastım kahkahayı ve orda oturup gülmeye başladık.Dışarda olsak insanlar deli der valla halimize..

Kayıt işlemleri için universiteye giderken otobüste gerçekten bu kızların benim en yakın dostlarım olduklarını yine anladım çünkü yine benim gibi zevkli giysiler giyinmişlerdi.Halen kot mini şort ve salaş beyaz t-shirt giymişti.Molly ise mini toz pembe etek ve beyaz sıfır kollu bir bluz giymişti.Kızlarla otobüs, metro vb. yolculuklarda ya fena lafa dalar yada telefonlarda şarkıları bağırarak söylerdik.Bu bizim nerdeyse en sevdiğimiz şeydi yani bağrarak hem sinirlerimiz boşalıyordu hemde anllıyordumki bunu yapabilecek tek üçlüüydük..

Tabi ben bunları düşünürken üniversiteye gelmiştik bilee.

Neyse işte herzamanki gibi gülüşerek üniversiteden içeri girdik buranın havası gerçekten güzeldi.Sonra direk gidip kayıtları yaptırdık.

Halenin ağızından devam edelimm:

Ah bu kayıt işleri cidden zor ama heleşükür bitti bee. Dışımdan koca bir OHhHhh çektim resmen kızlarda benle aynı durumdaydı. Şuan tek istediğim biraz kafa dağıtmaktı. sonra birden omzumda bir acı hissettim bir de baktımki....

@ Ahhh DeMe Ohhh De @Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin