Výlet pod širák

1.5K 127 25
                                    


Chvilku mě objímal, ale potom mě musel pustit, abychom se oblékli. Tulili jsme se k sobě a nevnímali jsme čas. Todoroki-kun ležel na mé hrudi a koukal mi do očí. Trochu jsem se červenal ale také jsem se usmýval.

,,Todoroki-kun?" upoutal jsem jeho pozornost ,,My spolu teď jakože...chodíme?" zastyděl jsem se nad stupiditou své otázky.

,,Midoriyo...už jistou dobu k tobě chovám určité city. Nechci po tobě abys mi lhal, že to cítíš stejně. Jestli ke mně nic necítíš tak mi to řekni, ale věř, že já tě milovat nepřestanu a budu tu pro tebe kdykoliv budeš chtít. Mé srdce, mé tělo i má duše jsou tvé...dělej si snimi co chceš" jeho slova rozbušila víc mé, už tak splašené, srdce.

,,Ne...tak to není Todoroki-kun. Já-já tě taky m-mám moc rád a jestli je to jak říkáš, tak s tebou chci...eh...ch-chodit!" vykřikl jsem udýchaně a roztěkaně a přitom máchal rukama.
,,Dobře" pousmál se a znova položil hlavu na mou hruď. Zavřel oči a v klidu oddechoval, zatímco já se snažil zahnat červeň svých lící.

Taky jsem ho objal a zavřel oči, avšak myslí mi prolétla ještě jedna myšlenka, o kterou se chci s Todorokim podělit.

,,Proč jsi senseiovi chtěl říct, že je to celé tvoje chyba, Todoroki-kun? Proč jsi chtěl lhát. Mohl tě vyloučit z UA" starostlivě jsem ho hladil po zádech. Zvedl ke mně pohled a začervenal se.

,,Nelhal bych. A kdyby mě vyhodil, můj otec by mě určitěl nechal vzít zpět během prvních tří vteřin po tom, co by se to dozvěděl" řekl celkem chladně, jako ostatně vždy, když mluvil o svém otci.

,,O čem to mluvíš, Todoroki-kun? Lhal by jsi! Mám na tom stejnou zásluhu jak ty" obořil jsem se do jeho argumentu. On jen víc zčervenal.
,,No, je něco, co jsem ti zatajil"

,,Co?" otázal jsem se zmateně.
,,Poslední měsíc jsem se ti snažil všemožně vybízet, aby sis mě všimnul. Ze začátku to bylo nenápadně stylem "ups, spadla mi tužka, musím se pro ni ohnout", ale ty jsi byl jak slepý. Tak jsem to začal dělat okatěji, až mi ze sebe bylo zle. Styděl jsem se. Choval jsem se už jak kurva a všichni ve třídě si toho všimli, dokonce i sensei, jen ty jsi to pořád neviděl" vyprávěl celkem s klidem. Jediné, co prozrazovalo jeho rozpaky byla červeň jeho lící.

,,No, a tak jsem šel za Bakugem, sby mi poradil a potom to nenápadně probral i s tebou. To proto-"
,,Počkat! Kacchan ti pomohl!? Jako Tobě? A i Mně?!" nemohl jsem věřit tomu, že by Kacchan udělal něco pro naše dobro.
,,Jo, dejme tomu, že já mu pomohl na oplátku. A už mě nepřerušuj. No, tak Bakugo mi poradil, že si mám pořídit sexy prádlo a jen v tom prádle se vloupat k tobě do pokoje a počkat na tebe ve tvé posteli, ale potom to zaslechl Kirishima a ten mi řekl, že tě mám vzít do přírody. No a než jsem se nadál, tak do toho byla zatáhnuta skoro půlka třídy. A tak vlastně vznikl nápad jít stanovat, potom už jen stačilo, aby to holky nadhodily před tebou a ty ses toho nadchnul"

,,Ale já chtěl pod širák ne stanovat" zasmál jsem se. Todoroki-kun se taky usmál.
,,To byl jen malý detail" posadil se otevřel stan a vylezl ven.

,,Teď bych se tě rád zeptal..." podal mi ruku, abych za jeho pomoci také vylezl ze stanu.
,,Mydoriyo, půjdeš se mnou na rande?" usmál se s nataženou rukou ke mně. Když to dořekl, Uraraka na nás spustila deštík okvětních lístků barevných květin.

Němě jsem přikývl. Všichni stáli kolem našeho stanu a usmývali se. Yaoyorozu-san mi podala piknikový koš, ze kterého se linula vůně dobrého jídla. Todoroki-kun si od Iidy převzal deku a chladící box, ve kterém bylo nejspíš nějaké pití. Todoroki-kun poděkoval a nepouštějíc mou ruku se vydal po lesní cestě.

Došli jsme na skalku nad jezerem. Bylo tam krásně. Povídali jsme si, pili, jedli a smáli se. Pozorovali jsme mraky a spokojeně odpočívali. Zůstali jsme ležet i když už se setmělo a vyšly hvězdy. Byl to ten nejúžasnější den mého života. Byl to den, který započal etapu dalších úžasných dnů po boku mého vysněného kluka...

Ňuf😊

Lidi omlouvám se, já myslela, že jsem tuhle kapitolu už dávno vydala😂😂Až dneska mi přišlo divné, že to nikdo nekomentuje nebo tak😂takže sorry😅

Takovej idealistickej a slaďounkej konec jsem pro vás udělala😍 potlesk🤗

Teď mě napadá pár namětů na další ff🤔Takže čekejte buď nějaký Ereri,  nebo jsem chtěla zkusit Shizaya povídku😏

Takže se "uvidíme" tam🌸papa

🌈Natálka🌈

~Konec~

Pod širákem {TodoDeku}Kde žijí příběhy. Začni objevovat