~41~

938 51 18
                                    

🙈🙉Shawn szemszöge🙉🙈

Nem volt annyi lélekjelenlétem, hogy időben... Sűrű káromkodások közepette minden (higiéniai viszonyoknak megfelelően kellett tárolnunk a ruháink nagyrészét, így a kezemben szorongattam őket) ruhadarabot felkapkodtunk, majd aggódó tekintettel pásztáztam a dühös Corint.

- Shawn, én... - kezdtek el potyogni a könnyei, mire szorosan magamhozöleltem. - Mi lesz ha...? - zokogott tovább - Túl fiatal vagyok! - akármennyire szeretett volna eltolni magától, csak a karjaimba omlott.

- Nem lesz semmi baj! - simítottam végig a haján. - Megoldjuk! Amint hazajöttem lerendezzük. - magamra erőltettem egy mosolyt. Meggondolatlanok voltunk... - Lassan be kell csekkolnom... - sóhajtottam.

- Shawn... - nézett a szemembe. - Egy dolgot ígérj meg! - akármi is az, mindig mellette leszek. - Hogy nem hanyagolsz el. - hevesen megráztam a fejem, majd egy hosszú csókkal jutalmaztam meg.

- Sosem tenném. - suttogtam, majd gyenge mosolyra húztam a számat. - Gyere, ideje mennem... - sóhajtottam, majd kinyitottam a fülke ajtaját. Mindketten kisunyultunk a kocsihoz, ahol a csomagjaimat kiszedtük, ismét bementünk a hatalmas forgatagba, csak most a mosdót jó nagy ívben elkerülve.

[...]
Minden stábtag, kiadónál számító személy megérkezett, beleértve Joshiat és Robertet is... Már csak a búcsú volt hátra, ami csak Corinnál volt érzelgős. (Természetesen nem fektettem meg a folyosó kellős közepén, de nem egy hosszú csókot kapott) Nálam ritka, hogy akárki is eljöjjön búcsúzni a reptérre, de most volt egy kísérőm, Roberttel ellentétben, aki a fél famíliáját hozta a reptérre.

- Cica! - rohantam vissza hozzá még egy fél percre. - Ezt oszd be! - mondtam mikor odaértem hozzá, olyan csókot kapott, hogy én is beleszédültem, nemhogy ő. A térdei beleremegtek, én pedig mosollyal nyugtáztam. - Meg ezt is... - fordultam hozzá mégegyért. Csak felnevetett és ismét a nyakam köré fonta karjait. Örömmel fogadta utolsó csókomat, habár az összes többit is. - Szia... - suttogtam.

- Szia... - suttogott ő is, majd egy utolsó ölelés erejéig rámcsinpszkodott. A folyosó végén is vadul integettünk egymásnak, ameddig csak lehetett.

~INSTAGRAM~

❤💬✉shawnmendes: Hiányozni fogsz! ❤ Sőt, már most hiányzol! 🙀 Egy hét nem sok idő, ne felejtsd el, hogy szeretlek! 💕

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

❤💬✉
shawnmendes: Hiányozni fogsz! ❤ Sőt, már most hiányzol! 🙀 Egy hét nem sok idő, ne felejtsd el, hogy szeretlek! 💕

Kedveli: @corinhill01, @justinbieber, @aaliyahmende.s és további 3,158,941 személy.

corinhill01: Egy hét igazán nem sok idő, csak kibírjátok egymás nélkül! ❤
  /shawnmendes: Jó magadról egyesszám harmadik személyben beszélni? 😂 [privát hozzászólás]
  /shawnmendes: Remélhetőleg...
camerondallas: Kit szedtél már megint össze? 😕
  /justinbieber: Na vajon kit? 😂 Igaz? @shawnmendes, @corinhill01 [privát hozzászólás]
  /corinhill01: 😳😳😳 [privát hozzászólás]
  /shawnmendes: De tényleg Pipacs, akármi van, szarul érzed magad stb., írj, hívj! Nem lesz semmi gond. [privát hozzászólás]

  /camerondallas: Mit csináltál már megint? [privát hozzászólás]
  /shawnmendes: Hát, ömm, nagy valószínűséggel teherbeejtettem, de egy hét alatt akármi történhet, lehet, hogy nem sikerült. [privát hozzászólás]
  /camerondallas: Hogy mi??? 😱😨 [privát hozzászólás]
  /justinbieber: Nana, hol kó(ú)ricáltatok, hogy nem volt védekező céleszköz? [privát hozzászólás]
  /shawnmendes: A repülőtéren... (nyugi, nem a kellős közepén, hanem a mosdóban.) [privát hozzászólás]
  /justinbieber: Na gyerekek, legközelebb a repültérre viszem randizni Selenát! 😂 [privát hozzászólás]
shawmila: Ki ez a lány? 😨 (Camilának sötétebb a bőre)
  /shorin: Ezért bizonyos, hogy a mi kis Corinunk az! 😍
  /shawmila: Miért lenne Corin? 😒
  /shorin: Mert egy ideje nagyon közel került Shawnhoz...
  /shawmila: Shawn miért kerülne közel egy ribanchoz? 😒
  /shawnmendes: Ismét miattad kell ideírnom, hogy Corin NEM ribanc! A legjobb barátaim egyike, sosem hagynám, hogy ismeretlenek így beszéljenek róla! 😠
  /corinhill01: Köszönöm Shawn! ❤
  /shawnmendes: Nincs mit Cica! 💖 [privát hozzászólás]
------------------------------------------------------------

💅💆Corin szemszöge💆💅

- Gyerünk csajszi, tálalj ki! - dobolt a térdén Ariana izgatottan.

- Pillanat, hozom Amandát, nem akarom kérszer elmondani... - sóhajtottam fel, majd áthívtam a nővéremet a másik szobából, aki hatalmas örömmel szaladt is. - Na szóval... - huppantam le az ágyamra ismét, Amandával együtt. - A reptéren voltunk,...

- Jól kezdődik! - röhögtek össze a lányok,  mire én beharaptam az alsó ajkam.

- Amikor már ott volt a gép, és indulhatott volna, akkor nem egy csókot kaptam. - vigyorodtam el, a lányok nem is sejthették, hogy nem kevés részletet hagytam ki.

- Nyugtass meg, hogy legalább még otthon sakkoztatok!

- Amanda! - meredtem rá villámokat szóró szemekkel. Még mindig érdeklődve néztek, így úgy éreztem, nam maradhat ki egy hatalmas részlet sem... - Ami azt illeti... - sütöttem le a szemem, mire mindketten tapsikolni kezdtek.

Mára ennyi, ha tetszett vote-olj, kommentelj!
Sziasztok! 👋💟💙

Ég és Föld •S.M•  •1.évad ✔•Where stories live. Discover now