Interviu cu XCalypsoX

4.2K 268 10
                                    

1. Cum ai hotarat ca numele tau sa fie XCalypsoX?

R: Pai, atunci cand mi-am facut cont, eram Ggeeoorrggyy. :)) La inceput nu am crezut ca o am prea mare nevoie de profil, doar citeam si nimanui nu ii pasa cum ma cheama. Dupa ce am inceput sa postez si cartile mele sa fie citite, am hotarat sa schimb tampenia aia si am folosit numele unei zeite din unul dintre filmele mele preferate, "Piratii din Caribe". In film, Calypso era o uratanie dar mie mi-a placut numele ei. :)) Si zeita adevarata Calypso mi-a placut. Nebuna care l-a inchis pe Ulise intr-o pestera. :)) Mi se potriveste. :))

2. Cum ti-a venit ideea pentru DL?

R: 2. Ideea in mare am avut-o dintr-un vis. Nu era nimic din ce se intampla in carte dar m-a inspirat sa scriu ceva in care Harry nu mai e membru in 1D. Existau deja asemenea povesti dar eu nu aveam. Atunci erau foarte putine cu Harry intr-o cu totul alta perspectiva, majoritatea se bazau pe trupa in sine. Dark era in topuri atunci cu subiectul asta. Aveam si eu povesti in care ii foloseam ca formatie, dar dupa DL, le-am lasat balta. :))

Si ideea cu masini, curse... Intotdeauna mi-au placut lucrurile astea si am vrut sa incerc ceva nou. Acum e Wattpad-ul plin de curse si trafic ilegal dar atunci nu prea gaseai asta. Nu pe cel romanesc.

3. Sa inteleg ca esti fana Fast&Furious?

R: Da, clar. F&F si orice alt film care tine de subiectul asta. Masinile sunt pasiunea mea. :))

4. Cum ai reactionat cand ai vazut cat succes are cartea?

R: Succesul a venit treptat desi a fost o perioada in care voturile cresteau cu cate 100 in plus dupa fiecare capitol. Momentul in care DL a inceput sa fie cunoscuta. Acum sondajul e de peste 700 de voturi la un capitol si daca imi spuneai asta la inceput, puteai sa imi dai si in cap ca nu te credeam. :))

5. Parintii tai stiu ce scriitoare au in casa?

R: Da, stiu. Mai ales mama, care ma sustine si e una dintre cele mai optimiste persoane pe care le cunosc. Eu si tata suntem pesimistii in familie. :))

6. Ce planuri ai pentru carte?

R: Deocamdata planuiesc sa ma apuc de o editare la sange a primului volum. Si deja am cateva planuri de publicare dar nu vreau sa le dezvalui inca pana nu e totul sigur. Pesimista, va amintiti? :))

7. Un mesaj pentru demonitele tale?

R: Demonitele mele sunt cele mai tari. Le iubesc nespus de mult pe fetele astea desi ar trebui sa incetez sa folosesc doar femininul pentru ca sunt si baieti care citesc. :))

Ei sunt a doua mea familie, nu pot sa stau o zi fara sa inru pe grup sa vad ce au mai facut desi le-as ciufulii atunci cand mai incep cate o ciondaneala intre ele.

--------

Ii multumesc Georgianei ca a avut rabdare sa raspunda... puteti sa lasati intrebari pentru ea...sau curiozitati, ii voi spune si poate ni le impartaseste si noua ♥

Interviu cu XCalypsoXWhere stories live. Discover now