Capitolul 7

17 3 1
                                    

Încă nu înțelegeam de ce acel băiat s-a comportat cu mine ca și cum i-aș fi făcut rău, deși el o implora pe această Sya să nu îi bea sângele. Mi-am amintit brusc că regina trebuia să apară, așa că am ieșit pe hol în așteptarea ei. Am luat în mână mânerul geamantanului meu, uitat pe hol.
Peste câteva minute a sosit și regina și m-a condus până în fața unei uși albe, cu numărul 177 gravat pe ea, care a deschis-o. Am trecut de pragul camerei foarte mare, cu pereți văruiți cu alb, cu două paturi mari și pufoase în colțuri diferite ale camerei, două dulapuri mai mari decât cel din fosta mea cameră, din lemn negru,  două birouri și câte o bibliotecă, pe perete deasupra paturilor .În partea stângă rafturile erau ocupate cu cărți și figurine, iar peretele din aceea parte era plin cu postere cu diferite trupe.
De pe pat s-a ridicat o fată brunetă, de statură medie.
Rosa- Nina, ea este Kat Rave noua ta colegă de cameră. Kat, ea este Nina Smith. Sper să înțelege-ți bine. Și Kat, te rog ajut-o să se acomodeze în castel!a spus regina și a închis ușa după ce a plecat.
Kat- Hei Nina. Aceasta este partea ta de cameră, chiar te așteptam.
Nina- Serios?
Kat- Da, toată lumea îi cunoaște pe părinții tăi !
Dar n-a terminat ce avea de zis că a început să se holbeze cu privirea ei sângerie la rubinul meu.
Kat- O nouă succesoare la tron în sfârșit! Dacă nu ar fi apărut nimeni anul ăsta, ar fi ajuns Sya Price succesoarea. Și nu știu ce fi făcut, dacă ar fi fost așa!
Nina- Sya, tipa blondă și îngâmfată?
Kate- Da! E o afurisită. Se comportă cu toată lumea de parcă ar fi ea însăși regina, habar n-ai cât de enervantă și rea este.
Nina- Ba da, am văzut-o la baie. A băut din sângele unui băiat deși el se opunea și când am încercat o opresc, a sărit cu gura la mine de parcă tot ce a făcut ea era în regulă.
Kat- Mereu e așa. Încalcă regulile, fiindcă știe nimeni nu o va opri. Dar bucur tu ai făcut-o!
Nina- De ce nu o oprește nimeni?
Kat- Tatăl ei este guvernatorul regatului . Ea este preferata reginei, dar acum ai venit tu , lucrurile nu vor mai sta așa.
După o scurtă pauză, Kat a zis:
Kat- Ar trebui să ne grăbim, mai sunt 15 minute până începe lecția de sociologie vampirească.
Nina- Poftim?!
Kat- Nu este așa de complicat. De fapt, lecția asta va fi chiar bună pentru tine, ținând cont tu ești nouă și probabil nu cunoști multe despre vampiri.
Kat a arătat spre foaia așezată pe biroul din dreapta patului gol.
Am luat foaia și am citit:
,,Luni- Vânătoarea vampirilor(11 P.M.)
Marți- Sociologie vampirească(9 P.M.)
Miercuri- Luptă și mânuirea armelor (12 P.M.)
Joi- Teoria și istoria vampirilor(9 P.M.)
Vineri- Literatură și artă pentru vampiri " (10 P.M.)

Nina- Cum adicā P.M.? Doar nu se țin noaptea orele .
Kat- Ba sigur da! Vampiri nu sunt compatibili cu lumina zilei, de aceea noi ziua deobicei dormim și noaptea ținem lecți și facem toate celelalte activități. Ah, și noi nu spunem ore, ci lecți, pentru nu este o școală obișnuită. Aici învāțăm cum ne descurcăm în viața noastră de vampir, nu matematică sau alte materii nefolositoare, așa ca muritorii! Acum haide, trebuie îți alegem niște haine potrivite pentru o fată vampir.

                                  *
#Corectat
La media e Kat.

Iubire SângeroasăUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum