Hoofdstuk 9

9.8K 190 0
                                    

POV Rose

'Ach wat maakt het ook uit,' zegt ze luchtig, 'ook hem kan ik weer van je afpakken.' Ze kijkt me spottend aan, doelend op het Joshua gebeuren. Ik bal mijn vuisten en zie Meredith en Lena haar boos aankijken. 'Ik ben daar goed in, hoe heette hij ook alweer? J' voor ze haar zin kan afmaken laat ik haar mijn vuist van dichtbij laten zien. Ze valt op de grond en begint te huilen. Ik draai me boos om en loop weg naar mijn motor. Ik start die en rij op hoog tempo weg van hier.

'Heey, gaat het?' vraagt Lena en ik knik. 'Ja, echt wat is het een kutwijf' zeg ik agressief. Ze knikken beide. 'We moeten haar terug pakken. En ik weet hoe' zegt Lena grijnzend. We kijken haar vragend aan. 'Wat dan?' vraag Meredith. 'Zorg ervoor dat hetgene lukt dat zij nooit voor elkaar heeft gekregen' zegt ze. 'Twee keer naar bed gaan met Brent' zeg ik en ze grijnzen. 'Beter nog, doe het elke dag van die maand' grijnst Meredith. 'Jij seksverslaafde' lacht Lena en ik schiet ook in de lach. Meredith grijnst even op een pedo manier wanaar we allemaal in de lach schieten. 'Maar het is wel een goed idee, elke dag ik overdreven, maar zo vaak mogelijk' zegt Lena en ik haal mijn schouders op. 'Ik kijk eerst wel hoe goed hij is en tot hoe laag ik me wil verlagen hiervoor' zeg ik en ze knikken begrijpend. 'Morgen is het zondag, dan brengen jullie, jullie spullen er toch heen en blijven jullie eerste nacht daar?' vraagt Meredith en ik knik. 'Hebben jij is even geluk dat hij een auto heeft' zegt Lena zwijmelend, aangezien hij een prachtige bak heeft. 'Alsof hij me meeneemt?' lach ik. 'Tuurlijk, je bent zijn vriendin. De weddenschap is niet: hoelang kunnen we bij elkaar in een huis wonen, maar: hoelang kunnen wij vriendje en vriendinnetje spelen. Oftewel handje vasthouden, ook in school, en knuffelen en noem maar op' zegt Meredith. Ik grinnik. Ik zou dat nog wel kunnen, maar Brent? Ik had mezelf voorgenomen nooit meer een vriendje te nemen, maar dit is een weddenschap dus ik verbreek die niet echt.

POV Brent

'Gast, je weet zeker dat je dit gaat doen? Je hoeft je toch niet te bewijzen tegenover een zo'n meid?' zegt Bruce. 'Ze zegt dat ik iets niet kan, ik ga laten zien dat ik het perfecte vriendje kan zijn. Als ik dat wil' zeg ik. 'Ooh ja? Dus je doet mee aan die shit?' vraagt Bradley. 'Welke shit?' vraag ik. 'Handje vasthouden, je meisje naar school rijden, meenemen op date. Meestal heb je ook vaker dan een keer seks met he meisje' dat laatste grijnst Bruce. 'Oke ik heb alleen op het einde een keer seks met haar, vaker gewoon niet. En iedereen weet dat dit niet echt is, dus dan handje vasthouden en zo kan ik gewoon doen' zeg ik luchtig. 'Oke, morgen ga je er al heen he?' vraagt Bruce en ik knik. 'Je moet haar meteen op date meenemen,' zegt Bradley, 'anders is het zo ongemakkelijk en zo in het begin. Door de date kom je elkaar beter te leren kennen.' 'Het klinkt wel logisch' zegt Bruce. Ik knik. 'Ja, dat kan ik wel doen' zeg ik.

'Weet je, toen ik en Meredith het hadden gedaan,' begint Bradley, 'toen hadden we ook even gepraat. Zij vertelde ook over haar vriendinnen en ze zei letterlijk "het is dat ik een meisje ben en hetro af, maar anders had ik ze beide sowieso gedaan." Ze was erg dronken, maar ik denk dat je wel gebakken zit vriend.' 'Ik zou haar dat wel willen zien, doen' grijnst Bruce gelijk. Ik lach om de twee. 'Ik doe het toch maar een keer met haar' zeg ik. 'Waarom? Ze is op dat moment je vriendin. Als je wilt kan je haar elke dag doen' zegt Bradley en ik haal mijn schouders op.

'Ik kijk nog wel. Ligt eraan hoe goed ze is en hoe en wat met mijn reputatie.'

BoyfriendWhere stories live. Discover now