Bölüm 10

1.2K 55 0
                                    

- İkinci tur ?

"Banyo seksine var mısın?"

luhan da gülümsedi. hadi ama nasıl hayır diyebilirdi? uzandı ve bir önceki öpüşmeden şişmiş dudakları yakaladı luhan. daha sert emdi. elleri kris'i ensesinden kavradı. kafasını yana yatırdı ve dili için daha geniş bir alan yarattı. kris ise elini diğerinin köprücük kemiği üzerine yerleştirdi. 

öpüşme biraz daha hızlandı ve luhan artık zamanın geldiğini anladı. kris'in kucağındaki oturuşunu düzeltti ve kris'inkini tam altında konumlandırdı. kris lulu'nun ne yaptığını anlayınca penisini sağ eliyle tuttu ve düzgün durmasını sağladı. luhan dizlerinin üstünde doğruldu ve yavaşca penisin üzerine oturmaya başladı. 

yavaşlık ikisini de delirtiyordu ama luhan bozmadı. kris dar duvarların penisini yutuşunu hissetti. luhan sonunda tamamını içine aldığında kris'in suratında doğru uzun bir soluk verdi. 

"ağh kris! tanrım bu ne böyle söyler misin?" luhan suyun sayesinde penisin içine girişini kolaylaştırdı. 

"n-ne? ahh! ne ne l-luha-n?" kris kendini sıkmaktan zorla konuştu. şuan delirecek gibi hissediyordu. ama luhan'a zarar vermekten korktuğu için sadece bekledi. 

"bu penisi bu kadar büyütmeyi nasıl başardın?" tam da luhan'dan beklenecek bir soru. kris delirmek üzere senin sorduğun soruya bak! 

"bilmiyorum lu ben yapmadım i-ilk de-defa bu kadar büyüdüğünü gö-rüyorum." kris doğruyu söylüyordu. ona göre luhan yüzünden bu kadar büyümüştü. 

luhan kafa salladı ve daha fazla konuşmadı. cevabını almıştı. kris de luhan'ın onu arzuladığı gibi arzuluyordu. yoksa bu penis bu kadar nasıl büyüyebilirdi? luhan yeniden kalktı ve hızla oturdu.

"AGHH!" kris kalın sesiyle bağırdı. luhan kucağında zıplıyordu ve kris sadece inliyordu. 

"o-oh kris da-daha f-fa-fazla!!!" luhan delirmiş gibi zıplarken daha fazlasını istiyordu. tabi ki kris de. luhan kucağında zıplarken kris de onunla eş zamanlı kasıklarını havaya kaldırıyordu. 

onların sarsıntısıyla küvette ki su da sallanıyordu. küçük bir kasırga misali. aslına bakılırsa küvette su kaldığı da söylenemezdi. 

luhan arsızca zıplamaya devam ederken açık ağzından salyalar akıyordu. 

kris ikisinin arasında kalmış kırmızı penisi fark etti. sanırım ikisi de onu unutmuştu. zaman kaybetmeden eline aldı ve pompalamaya başladı. 

luhan birden hissettiği farklı zevk dalgası ile şaşırdı. kris'in ne yaptığını anlayınca kafa salladı ve zıplamaya devam etti. 

luhan kris'in eline ve yüzüne boşalınca uzun boylunun yüzü düştü. suratı vıcık vıcık olmuştu. luhan güldü ve bir yandan zıplamaya devam ederken bir yandan da kris'in suratında kendisine ait olan meniyi diliyle temizlemeye başladı. 

"AHH kris inat etme ve boşal artık! yoruldum." luhan alnından akan terler ağzına girerken konuştu.

"biraz da-daha hızlan o-ozaman." kris gerçekten kendini kasıyordu. ama artık daha fazla tutabileceğini sanmadığından diğerinin hızlanmasını istedi. 

luhan iniş ve kalkışlarını hızlandırdı. biraz sonra içinde bir patlama yaşandı. 

"sonunda" luhan somurtarak ve derin nefesler alarak konuştu. 

kris ise onun bu haline güldü ve ona sarıldı. 

"ikinci tur?" kris gülerken dişleri ortaya çıkmıştı.

RECOVERYHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin