Biasınızın askere gitmeden ki son sözleri.
JİN:Meleğim, biliyorsum çok üzülüyorsun ve üzüleceksin ama üzülme canımın içi , senin hep buranda olacağım ve sende buramda olacaksın.(kalplerinizi işaret eder) o yüzden beni özlersen sana çok kızarım , sonuçta o zaman kalbinde olmadığımın anlamına gelir. Seni çok seviyorum görüşeceğiz meleğim.
SUGA: Sakın edişelenme bebeğim, ben seviniyorum çünkü ! Belki uyku düzenim olur , daha az uyumaya başlarım ve sonuç olarak seninle daha fazla vakit geçiririm diye ! Seni çok seviyorum bitanem, beni fazla özleme ve bensiz biraz tatil yap.
J-HOPE:Meleğim seni şimdiden özledim ama buna dayanmak zorundayız . Umarım sende beni özleyip ağlamassın çünkü ağlarsan ben daha çok üzülürüm . Seni seviyorum umudum .
RM:Lider fetişli canım karım! Bak üzüleceğini biliyorum o yüzden oksijenimi harcayıp sana "üzülme" demicem neden mi? Çünkü ben harikayım! Tamam tamam biliyorum biraz egoluyum ama hayatım gerçekleri söylüyorum!.
V:Uzaylı kraliçem! Seni tam bir uzaylıya yakışır şekilde, delice özleyeceğim , nolur affet bunu sana açıkça söylememi. Ama bunu senden başka kime söyleyebilirim ki ? Dünyamda tek bir sen varsın ve bu mezara girdikten sonrada böyle kalacak.
JİMİN: Bu kas bonban gidiyor bitanem , umarım beni fazla özlemessin çünkü özleşen bile elimden gelen birşey olmaz , olamaz yani. Senin özleminde sessizce yanıp tutuşucağım bitanem, fazla iş yapıp kendini yorma , dinlen ve beni bekle meleğim.
JUNGKOOK:Ne desem bilmiyorum, yüzlerce ülkeye gitmiş olsam bile çok heyecanlıyım meleğim. Bu sefer ki ayrılığımız çok uzun sürecek, bunun çok üzgünüm ... Kurabiyem lütfen eğlen bensiz ve beni fazla düşünme, bunu senden istiyorum yani sana kızacağımı sakın düşünme.
