Two

379 13 0
                                    

POV JUNE

Het was 28 mei 06:37 PM en dus nog steeds mijn verjaardag. Mijn feestje zou over anderhalf uur zijn. Ik was net klaar met eten toen de bel ging. Ava, Matt en Brandon kwamen binnen met van alles en nog wat. Brandon trok een kar met zijn DJ spullen het huis binnen, Ava met versieringen zoals fairylights en Matt natuurlijk met karren vol eten. Ik zette snel mijn bord in de vaat en maakte samen met mijn vrienden het feest klaar voordat al mijn vrienden kwamen. Ook zetten mijn vrienden hun cadeautjes neer op en tafel. Ik was heel erg benieuwd en mocht het alleen nog niet openmaken van Ava.

08:04 PM

De bel ging en ik liep naar de deur. Ik maakte de deur open en stemmen riepen:" ZIJN WE HIER GOED VOOR HET FEESTJE!!" Ik antwoordde ja en iedereen kwam binnen en liep meteen door naar de achtertuin. Cadeautjes stapelden zich op en Brandon startte de muziek. We maakten een foto en ik postte hem op Instagram.

———————————————————————
Instagram
———————————————————————
junemiller

liked by 84junemiller awesome party with those 💓View all 62 comments———————————————————————

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

liked by 84
junemiller awesome party with those 💓
View all 62 comments
———————————————————————

Daarna kwam Ava naar me toe en zei dat ik haar cadeautje moest openmaken. Ik liep naar de cadeautafel en zocht Ava's cadeautje. Ik pakte het cadeautje en scheurde het papier eraf. "EEN TICKET VOOR WHY DON'T WE!!", riep ik uit. Ava knikte en riep terug:" EN IK GA MET JE MEE OF COURSE!!" Ik gaf Ava een knuffel en borg mijn ticket binnen veilig op. De rest van de avond was echt geweldig en Ava, Brandon en Matt bleven slapen.

HEY GUYSS!!
We komen al dichterbij de meeting met Why Don't We.
LEES SNEL VERDER
Greetss @kikivandesande

CITIES & HOTELROOMS ft. ZACH HERRONWhere stories live. Discover now