Son Kez

4.8K 268 36
                                    

...... İçeri geçip biraz oturdum. Erkek muhabbeti yapıyorlardı. Çok sıkılıp ofladım.
Jimin: Ne oldu ?
Bendis: Çok sıkıldım. Biraz oyun oynayalım ya birşeyler yapalım.
Tae: Aynen ya. Bencede oyun falan oynayalım.
RM: Biz çocuk muyuz ? Ne oyunu.
Tae: Boz çocok moyoz ? No oyono.
Bu lafın üzerine hepimiz gülmeye başladık. Daha sonra RM Taehyung'a bir yastık fırlattı. Bu sayede yastık savaşımız başladı. Herkes öyle eğleniyordu ki benim aklım JungKook'a takıldı. Biz burada eğlenirken onun acı çektiğini düşündüm. Hem de benim yüzümden. Bir an duraksadım.
Bendis: Çocuklar bir fikrim var JungKook'un odasına baskın yapalım mı ?
Herkes: Süper olur.
Biz sessiz bir şekilde JungKook'un odasına ilerledik. Bir anda içeri daldık JungKook çok korkmuştu. Havaya zıpladı. Oda bir yastık alarak bize katıldı. Suratında sahte bir gülümseme vardı. Bu gözlerinden anlaşılıyordu. Ama bizi kırmak istemedi. Oyunun sonunda hepimiz çok yorulmuştuk. Odalarımıza dağıldık. Jimin hemencik uyumuştu. Ben bir türlü yatamıyordum. JungKook'u düşünüp duruyordum. Evet Jimin ile sevgili idik ama...... Ama bilmiyorum JungKook benim ilk öptüğünü kişi idi sanki şuan on karşı hislerim vardı ama kesin değildi. Sanki Jimin'e karşı da kesin değildi ama sevgiliydik işte. Yine yatamıyordum. Kalkıp oturma odasına geçtim. Sanki dejavu yaşıyordum. Ay ışığı aynı yere vuruyordu. Televizyonu çok kısık ses ile açıp izlemeye başladım. Bu olamazdı. Kapıdan yine bir çift göz bana bakıyordu. İyice baktığımda JungKook olduğunu anladım. İyice gerilmiştim. Gelip yanıma oturdu.
JungKook: Ne izliyorsun ?
Bendis: Romantik ve dram karışık bir film.
JungKook: İzleyebilir miyim ?
Evet anlamında başımı salladım. Yanıma oturdu. Suratı ay ışığında inanılmaz güzel görünüyordu. Ahhhh ne diyorum ben benim bir sevgilim var. Ama JungKook'a baktıkça o tatlı kırmızı dudaklarını öpesim geliyordu.
JungKook'a dönerek.
Bendis: Son kez.
JungKook: Ne son kez ?
Bendis: Biliyorum saçma olacak ama.....ama seni ö-öpmek istiyorum.
JungKook: Ne saçmalıyorsun ?
Bendis: Bilmiyorum!.... Dudakların karşısında yenik düşüyorum. Lütfen son kez öpeyim. Aramızda kalsın.
JungKook: Sen içtin mi ? Kendinde misin ?
Tam sözünü tamamlamıştı ki dudaklarına yapıştım. Kıpkırmızı dudakları çilek tadındaydı.
JungKook'un ağzından
Sözümü tam tamamlamıştım ki dudaklarımda bir sıcaklık hissetim. Kısa sürede karşılık verdim. Bende onun dudakları karşısında her zaman yenik düşüyordum. Dudaklarında kiraz gibi bir tat vardı.

Bendis'in ağzından
Evet bunu yapmıştım dudaklarına kavuşturmuştum dudaklarımı. Kısa sürede karşılık verdi. Evet oda karşılık verdi. Çok mutluydum. Ama neden mutluydum. Ben ona karşı........ona karşı birşey hissedemezdim.
Ayrıldığımız zaman...........

7 Kalbe 1 Köprü *BTS*Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin