III

226 58 24
                                    

Μέχρι να έρθω σε εσένα, πέρασα έξω από ένα πολύ γνωστό μαγαζί για εμάς. Το εστιατόριο που σε έφερα μια όμορφη βραδιά. Η βραδιά που σου είχα δώσει το δαχτυλίδι των αρραβώνων μας. Ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου. Βασικά και για τους δύο μας ήταν. Σε είχαν πιάσει τα κλάματα μέσα στο εστιατόριο και φυσικά δέχτηκες αμέσως.

Μέχρι και τώρα το φοράς. Τώρα που είσαι σε κώμα. Δεν θέλω να το βγάλεις ποτέ. Δεν επέτρεψα τους γιατρούς να σου το βγάλουν.

Πέρασα έξω από ένα ανθοπωλειο. Σκέφτηκα πως θα ήταν καλή ιδέα να σου επερνα ένα μπουκέτο λουλούδια. Σου πήρα τα αγαπημένα σου.

Χρυσανθεμα.

Έχουν γίνει πια και για εμενα αγαπημένα αυτά τα λουλούδια.

Όταν έφτασα στο νοσοκομείο στο δωμάτιο σου, δεν σε βρήκα εκεί. Πανικοβληθηκα. Έτρεξα να βρω γρήγορα έναν γιατρό για να μου πει που βρίσκεσαι. Βρήκα μια νοσοκόμα και της φώναξα που βρίσκεσαι. Εκείνη τρομαγμένη μου είπε πως οι χτύποι της καρδιάς σου άρχισαν να μειώνονται και να μην ακούγονται και τόσο πολύ και σε πήγαν γρήγορα για χειρουργείο.

Έτρεξα γρήγορα σε εσένα, να σε βρω. Άρχισα να κλαίω και να φωνάζω το όνομα σου.

"Jungkook! Jungkook!"

Εμφανίστηκαν μπροστά οι γονείς σου και με σταμάτησαν. Τους φώναζα να με αφήσουν για να έρθω σε εσένα.

"Taehyung! Taehyung άκουσε με! Ο Jungkook είναι μια χαρά. Δεν έχει πάθει κάτι. Βγήκε πριν λίγο ο γιατρός και μας είπε πως είναι μια χαρά. Απλώς χρειάζεται ξεκούραση." με ησύχασε η μαμα σου.

Βγήκε μια γιατρός έξω και έτρεξα δίπλα της. Την ρώτησα πως είσαι και μου είπε πως είσαι μια χαρά. Ήθελα να σε δω και γι'αυτό της ζήτησα αν μπορώ να μπω μέσα. Μου το επέτρεψε αλλά μόνο για πέντε λεπτά επειδή έπρεπε να ξεκουραστείς. Δεν πειράζει. Μου αρκούσαν αυτά τα πέντε λεπτά.

Μπήκα μέσα και σε είδα εσένα με καινούρια μηχανήματα γύρω σου και εσύ ακόμη κοιμόσουν. Ήρθα πιο κοντά σου, έπιασα το χέρι σου και άρχισα να στο χαϊδεύω.

"Jungkook. Πώς εισαι; Σου έφερα τα αγαπημένα σου λουλούδια. Χρυσανθεμα." τοποθέτησα τα λουλούδια δίπλα στο κομοδίνο.

Κοιτούσα το χέρι σου και παρατήρησα το δαχτυλίδι. Πάλι καλά δεν σου το έβγαλαν οι γιατροί.

"Ξέρεις... όταν συνέλθεις Jungkook θα σε παντρευτώ. Όταν συνέλθεις θα κάνουμε όλα αυτά που λέγαμε, σωστα;" άρχισαν τα δάκρυα να κάνουν την εμφάνισή τους. "Θα ζήσουμε σε ένα μέρος που να μην υπάρχουν πολυκατοικίες αλλά γρασίδι και πεδιάδα για να παίζουν τα παιδιά που θα υιοθετήσουμε που λέγαμε, θυμασαι;"

Εκείνη τη στιγμή ήρθε η γιατρός και μου είπε πως έπρεπε να σε αφήσω για τώρα.

"Ξεκουράσου τώρα και θα έρθω πάλι πιο μετά να σε δω. Σ'αγαπώ."

Σου έδωσα ένα φιλί στο μέτωπο και έφυγα.

Hard To Say Goodbye | 태국 حيث تعيش القصص. اكتشف الآن