Part 23

321 23 0
                                    

P.O.V Jasmine
Ik pak mijn tas en ik ga met nils mee naar zijn huis. "Mam als er iets is meteen bellen he?" "mag ik morgen komen spelen jas?" vraagt sam. "jahoor sam." ik geef sam en mama een kus en ik loop met nils mee. Als we op ziin kamer zitten app ik daan.

j: Hee daan kun je van de week langsko n om te praten? X

d; jahoor is er iets aan de hand of? X 

j: ik moet je iets vertellen x

Tis nog maar elf uur en daan komt pas om 2uur dus ik en nils gaan de titanic kijken. We doen dat ik de vrouw ben en hij dicaprio. Hij zou de perfecte dicaprio zijn hij is zo knap maja ik moet nog maar even single blijven. Ik lig in de armen van nils en ik val op de helft van de film in slaap. Opeens word Ik wakker gemaakt door nils. " lieverd word je wakker Tis al 3 uur en daan is er we hadden je even laten slapen." zegt Nils. ik geef nils een kus op zijn wang en ik loop naar beneden. ik geef daan een knuffel en ik ga zitten. " waar wou je over praten meid?" vraagt Daan. "nou je weet toch wel dat ik een dagboek van mijn vader heb gekregen, en ik en nils keken erdoor tot dat we Iets zagen waar we van schrokken." Daan " Huh wat dan ?"  "er stond in dat je mijn neef bent."

P.O.V Daan
"waarover wou je praten meid?" vraag ik aan jasmine. " ik had een dagboek gekregen van mijn vader dat weet je en ik en nils keken erdoor tot dat we Iets zagen waar we van schrokken.." "Huh wat dan?" " er stond dat jij mijn neef bent." zegt jasmine. "meen je dit nee je maakt grapje?" " Neehoor lees maar dit". als ik lees staat dit er * vandaag ben ik erachter gekomen dat ik nog een zus he, Mirjam heet ze ze heeft  3 kinderen , daan jorn en sam ze heet zwierink als achternaam*.

Will i ever meet you?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu