Negde daleko...

111 7 5
                                    

NikolinaAvramovic 


Naslov ;

Naslov je na srpskom, tj. tvom materinjem jeziku, što je za mene veliki +. Također, sviđa mi se to što je naslov povezan sa knjigom. Nije bezazlen, već ima značenje...


Cover ;

Cover je toliko jednostavan, a toliko predivan. Sviđa mi se to što si izabrala cover koji prezentira knjigu u najboljem svjetlu, te svatko tko je pročitao priču shvati značenje covera. 


Opis ;

O opisu stvarno nemam što za reći. Jednostavan je i smatram da bi svaka dodatna riječ u tvom opisu previše 'spojlala' samu knjigu. 


Sama priča ;

Priča ima izvanrednu i predivnu poruku. Iako ima samo tri nastavka, stvarno baci čitaoca u razmišljanje. Svi smo mi griješili, svi smo mi barem jednom bili članovi onih koji su mrzili i članovi onih koji su trpili, ali trebali bi ispraviti svoje greške i okrenuti se budućnosti.


Cjelokupan dojam ;

Ova je kratka, ali izrazito dobro zamišljena priča o kojoj ne mogu puno ni pisati. Svakako bi je preporučila svakome jer priča ima predivnu poruku. Oduzet će vam svega 10 minuta vremena, a mogla bi vam dati jednu lijepu lekciju. Nakon što pročitate priču, svakako promislite o tome što ste pročitali i o poruci koju knjiga šalje. Velika pohvala za autoricu...



----

Kako vam se sviđa novi cover? Radila ga je badass_ , pa svakako bacite pogled na njen profil...


-scrittore




Moje mišljenje.Where stories live. Discover now