Βρωμικες σκεψεις

11.5K 124 10
                                    

Μαρκος pov

Χαζευα στο μάθημα. Ειχαμε μαθηματικα. Πράξεις και αριθμοι τριγυριζαν στο κεφαλι μου.

Ξαφνικα, η πορτα ανοιξε. Εκεινη μπηκε διχως να ζητησει συγνωμη απο τον καθηγητη και αρχισε να προσπερναει επιδεικτικα ολα τα αγορια της ταξης για να κατσει με μια θεση καπου στο κεντρο της αιθουσας.

Ω, θεε μου, ηταν τοσο γαμημενα σεξι. Είχε κατι βυζαρες, τοσο μεγαλες, που φαινονταν εντονα μεσα απο το διαφανο μπλουζακι, και με εκαναν να θελω να τις γλυφω και να τις φιλαω ολη μερα. Η φουστα της εφτανε λιγο πιο πανω απο το τελος της κωλαρας της, και το φουξια στρινγκ που φορουσε απο μεσα ηταν εμφανες. Ηθελα τοσο πολυ να το σκισω με στο στομα μου εκεινη τη στιγμη, να την παρω στο θρανιο μου και να της γαμησω το μουνι της οσο δεν της το ειχε γαμησει κανενας αλλος. Να την πασαλειψω με σαντυγι και να τη γλυφω ολη μερα. Να σπαρταραει απο κατω μου, να φωναζει το ονομα μου ενω τελειωνει και να με παρακαλαει για περισσοτερο. Αντε, γιατι ειχαμε βαρεθει τοση ωρα.

Οταν με προσπερασε, γυρισε και μου εκλεισε το ματι. Υστερα καθισε μπροστα μου, διπλα στην κολλητη της. Αυτη την ριχα γαμησει δυο τρεις φορες, αλλα δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο. Μονο εκεινη με ενδιεφερε πλεον. Ω θεε μου, ηταν τοσο κοντα, θα μπορουσα ανετα να απλωσω το χερι μου και να της χουφτωσω τον κωλο.

Η στυση μου ειχε μεγαλωσει με ολες αυτες τις σκεψεις. Αλλα δεν μπορουσα να τη γαμησω. Απο οτι ειχα καταλαβει, ηταν πολυ κτητικη και ηθελε ολους τους αντρες δικους της.

Και εγω αντιστεκομουν για να αλλαξει αυτο. Οχι, κουκλα μου, δεν θα γινω εγω δικος σου, εσυ θα γινεις δικη μου. Ειχα καιρο να γαμηθω εξαιτιας της, το μονο που μου ειχε μεινει ηταν αυτη η πουτανα μου μου εστελνε για σεξτινγκ.

-Κυριε, να παω στο μπανιο;, ρωτησα τον κωλογερο τον καθηγητη μας, και τελικα με αφησε.

Πηγα τρεχοντας στις τουαλετες, ενω πηρα μαζι μου μια κοπελα. Δεν την ηξερα, ισως ομως να την ειχα πηδηξει καποτε γιατι με το που με ειδε και υστερα ειδε το πουλι μου, τα ματια της γυαλισαν.

Κλειδωσα την τουαλετα.

Η στυση μου ηταν τοσο μεγαλη, ισως γιατι δεν μπορουσα να σταματησωσ να τη σκεφτομαι. Την Αλεξα, οχι την αλλη κοπελα.

-Παρε μου πιπα., τη διεταξα και εκεινη προθυμη εσκυψε και μου κατεβασε το παντελονι. Πηρε το πουλι μου στα χερια της και το εβαλε στο στομα της. Χρειαστηκσ λιγη καθοδηγησε, καταφερε ομως να βρει το πως μου αρεσε να το κανω.

Αρχισα να βογκαω απο απολαυση. Με εβαλε οληκληρο στο στομα της και εγω δεν μπορουσα να συγκρατηθω, βογκαγα τοσο δυνατα που μαλλον ακουγομουν παντου.

Μονο που τοση ωρα σκεφτομουν την αλεξα να εχει το πουλι μου στο στομα της, να το τρωει, να το γλυφει και να καταπινει τα υγρα μου οταν τελειωσα.

Γεια σας! Τι κανετε; Ηταν το πρωτο Μαρκος pov, και ειμαι πολυ χαρούμενη. Βγήκε λιγο μικρο, βεβαια, αλλα την επομενη φορα θα προσπαθησω να κανω λιγο πιο μεγαλο κεφαλαιο. Λοιπον πως σας φανηκε;

Με το επομενο κεφαλαιο, φιλακια!😗

-Χριστινα❤❤💋

SextingWhere stories live. Discover now