nelituj svých rozhodnutí.

41 4 0
                                    


Když po chvíli dohrál. Koukala jsem se mu do očí a on zase mě. Když se ke mě začal přibližovat. Uhla jsem. O můj bože Uhla jsem. "Emmo ty jsi taková kráva" říkal mi hlas v mojí hlavě.
Pokračování příště....

"Jsem vážně pitomá promiň.."
Omluvila jsem se utrápeně Nickovi. Podíval se na mě trochu ublíženým výrazem, ale vypadalo to, že mě i chápe.
"To nevadí Emm, chápu to známe se teprv krátce" objal mě a já se nad tím pousmála.
"Už musím jít" řekla jsem zaujatě. Byla jsem na sebe trochu naštvaná. Rozloučili jsme se a každý jsme si šli svou cestou.
Zapomněla jsem si u vody brýle, tak se tam pro ně musím vrátit.
Když jsem tam, ale přišla litovala jsem toho, že jsem tam ty brýle nenechala ležet do rána.
Viděla jsem tam totiž Nicka s Grace. Ani nechci vědět co tam dělali. V tu chvíli jsem byla hrdá na to, že jsem mu na to neskočila a uhla jsem. Neváhala jsem a běžela jsem do chatky kde jsem si zbalila nějaké potřebné věci, a utíkala jsem pryč. Někam do lesa.
Jenže jsem nebyla jediná kdo se šel nejspíš jen projít do lesa.
Plakala jsem a neměla jsem už sílu a zakopla jsem o větev. Spadla jsem na zem a už jsem jen tiše vzlykala. když v tom se u mě někdo objevil. Byl to Joe. Vystrašeně se na mě díval a zvedl mě ze země.
"Emm, co se stalo, proč pláčeš?"
Byl celý rozhozený, stejně jako já. Nemohla jsem mluvit. Proste jsem jen plakala. Joe mě sevřel do pevného objetí aby mě uklidnil, a pomalu se mu to dařilo. Usnula jsem v jeho objetí.

***

Probudila jsem se, ale nedávalo mi smysl místo kde se právě nacházím. Nebyl to les a ani moje chatka. Najednou se otevřou dveře do chatky a vejde do nich Joe. Začala jsem si pomalu vzpomínat co se včera vlastě stalo, a v tom se mi začali hrnout slzy do očí, a začali mi volně stékat po měm obličeji..
Joe neváhal a sedl si ke mě na postel a objal mě. koukal se mi do očí a já zase do těch jeho. Ztrácela jsem se v nich. po chvíli tuhle chvíli přerušil zvuk mého vyzvánění a na obrazovce byla fotka Nate. Nejdřív jsem to vzít nechtěla, ale Joe mi řekl, že o mě měl Nate strach.
Já: "Ahoj Nate" řekla jsem zklesle.
Nate: " Emm, kde jsi? co blbneš?"
Já:" Nate jsem u Joea v chatce, ale teď to nechci rozebírat."
Nate zavěsil a do dvou minut byl u mě. Byla jsem sice ráda, že jsou se mnou, ale rozebírat se mi to fakt nechtělo. Teď někdo zaklepal na dveře pootevřené chatky a při mé smůle to byl Nick. Hned jak jsem ho zahlédla zvedla jsem se a v okamžiku jsem byla pryč z chatky. Volal na mě, ale já nereagovala. Šla jsem do své chatky. Kde byla Gee a Grace.
Gee: "Ahoj Emm, kde si byla celou noc?" řekla ustaraně.
Grace: "Jo kde si byla celou noc?" začala Grace a mě se začala vařit krev. Byla jsem vytočená, ale neměla jsem sílu na to se s ní hádat. Hodila jsem na ní jen vražedný pohled a dál jsem si ji nevšímala. Zvonil mi telefon a byl to Nick. Ani na chvíli mě nenapadlo to vzít. Nakonec když volal asi po páté, vypla jsem si mobil úplně. Psal mi i zprávy typu: "Emm co se děje?"
"Emmo, udělal jsem ti něco?"
"Poslyš mohla bys mi vzít ten tenefon?" ne nemohla řekla jsem si pro sebe. začala jsem se balit rozhodnutá, že pojedu domů.
Gee se na mě dívala pohledem, který ukazoval na to, že nechápe proč to dělám. Zastavila mě, když mě chytla za rameno, ale já sebou škubla a pokračovala jsem dál v balení.
"Notak Emm, řekni mi co se děje, jsme přece nejlepší kamarádky"
Tato věta mě donutila se otočit a tak jsem si sedla a všechno ji řekla. Koukala se na mě s otevřenou pusou, protože nevěřila, že by tohle Nick udělal.
pokračování příště....

KDYŽ NĚCO CHCEŠ JDI SI ZA TÍM.Where stories live. Discover now