SESONG 2| Del 10

111 7 4
                                    

LES DETTE!!!!
Ok, som dere alle sikkert har fått med dere har vi hatt lite motivasjon til å skrive videre på denne historien, men mest sannsynlig kommer vi nok til å fortsette litt iblant. Det var ikke så vanskelig å skjønne at det med at Martinus rev ut øyet til Marcus ikke skjedde, hehehe.
Det kommer en liten del nå, men vi vet fortsatt ikke når neste del etter denne kommer❤️ Takk for at dere forstår, og håper dere vil fortsette å lese og vote på delene i historien👍🏻 gjerne kommenter også om du har noen innspill til hvordan du vil at den skal fortsette videre❤️ love u
————————————————————————
Dette skjedde...
Som dere sikkert husker holdt Marcus og Martinus på å sloss, fordi Marcus hadde slått opp med Sara rett etter at datteren deres, Charlie, var født og deretter dratt til Tyskland for å møte kjæresten Lena. Bryllupet deres ble også avlyst... Men vil Martinus kunne tilgi Marcus for det han har gjort?
<~><~><~>

Marcus pov

Martinus og jeg hadde nettopp begynt å sloss og jeg kjente at det ble for mye. Jeg sa til meg selv at jeg er eldst, derfor bør jeg oppføre meg slik også. Jeg sluttet å slå Martinus og tok et skritt tilbake. Han stod helt stille et lite sekund med blikket ned i bakken før han løftet hodet og så veldig skuffet opp på meg. «Marcus, hvorfor gjorde du det egentlig?, spør Martinus rolig. «Jeg vet ikke, svarte jeg. «Vil du fortelle hva du gjorde med Lena i Tyskland, og hva var det som var så ille at du bare dro fra ditt eget kjøtt og blod?. Martinus ser bort på Sara som skulle til å åpne munnen sin, men Martinus stoppet henne. «La han få snakke, sier han. Jeg kjenner en varm følelse inni meg. Det var en god en. Jeg føler meg verdsatt og det er en følelse jeg ikke har kjent på lenge. På veldig lenge faktisk. « Du har rett, Martinus. Begge trenger en god forklaring, noe jeg virkelig mangler. Jeg kan fortelle det slik jeg følte det da, sier jeg med blikket festet ned i bakken. Jeg kjente jeg måtte ta en liten pause allerede der. Og jeg hadde ikke begynt å fortelle engang. Etter en liten stund med pustepause prøver jeg igjen. Denne gangen med tårer i øynene. Det er så vanskelig å kunne forklare seg selv i en situasjon hvor man egentlig ikke skal forklare seg, for det er så dumt det en har gjort at det er nesten ikke verdt det.

Martinus pov

Jeg ser at Marcus sliter. Jeg ser han prøver, og det er det faktisk en stund jeg har sett han gjøre. Jeg ser at han veldig gjerne vil få gjort opp dette, men uansett hvor god forklaringen hans er må jeg virkelig tenke på om jeg faktisk stoler nok på han til å gi ham tillit og tilgi han.

Marcus pov

« Sara først må jeg bare si at jeg er så ufattelig lei meg for alt du må ha vært igjennom, bare på grunn av at jeg var en jævla idiot. Jeg oppførte meg som en baby som slo opp med deg uten noe ordentlig grunnlag,» begynner jeg. « Helt siden Charlie ble født følte jeg det som om det eneste du brydde deg om var henne. Jeg fikk liksom aldri komme ordentlig til. Så det ble liksom som at jeg bare var der mens du gjorde alt det harde arbeidet og det gjorde at jeg gikk rundt med en klump i magen. Tror det var dette som snakket for det meste da jeg klikket på deg. Jeg skulle bare sagt at jeg følte dette med en gang, så slapp du å gå rundt å bekymre deg om at jeg var utro eller noe sånt. Og jeg skulle hørt på deg. Om du følte at jeg trakk meg unna så skulle jeg hørt på deg. Jeg er veldig lei for det, Sara. Og den største grunnen til at jeg nå er sammen med Lena er fordi jeg trengte noen som bare hadde meg. Igjen, jeger veldig lei for det, Sara. Unnskyld!». Tårene mine trillet nedover kinnene mine som et fossefall. Det var deilig å få sagt det, uansett hvor vandt det har vært.

Sara pov

« Marcus, jeg...

________________________________

Hvordan reagerer Sara på unnskyldningen til Marcus??? Vil hun kunne klare å akseptere unnskyldningen? Og finner Marcus ut om at Lisa og Lena prøver å lure han??

Tusen takk til deg som leser! Det betyr mye❤️
Gjerne vote og kommenter på delen🤪🤪

757 ord🤩🤩

God sommer🌺🌺🌺
~> S

| SKOLENS BITCH | MARCUS OG MARTINUSWhere stories live. Discover now